08 December 2011

Teluk Cempedak Ada Buaya?

Salam,

I know that too late for me to update about this. Actually i bukan nak update pasal berita Buaya Terdampar di Teluk Cempedak tu. Sebenarnya i nk cerita yang beberapa hari sebelum tu, i salah seorang yang guling-guling kat pantai Teluk Cempedak tu! Hahahaha...

Baikkk punye mandi manda, main ombak.. Syokkkk... Pantai die cantik, pasir putih, laut biru.. Tak macam Cherating, pasir warna merah, air laut keruh.. So, i memang teruja giler la kat Teluk Cempedak tu.

Memang tak ingat apa pun mase tu. tapi tetibe semalam kot, my father ckp ade buaya dekat Telok Cempedak. I rs jantung ni macam nak gugur. Teringat i guling-guling main ombak kat situ.. Seb bek la tak kene ngap! Hahaha..

Alhamdulillah selamat semua. Heee.. Caya la bro Jo Dayak!! (Cite cam kenal je kn? Hahaha). Jo Dayak ni yang tangkap buaya tu macam mendiang Steve Irwin.. Caya la! Hee.. Good Job Bro!!

Ok la semua.. Jumpe lagi di lain masa!! :)


Notakakiku: Alhamdulillah takde ape yang buruk berlaku masa my family & i kt sane.. :)




Followers