28 November 2011

Malaysia Kalah Bola Lagi

Salam semua..

Selamat tengok bola tak? Sadis kan? Hahaha.. Kami kat umah rasa macam nak kene heart attack. Adeke da leading 2-0, da nk abeh time da diorg leh score 3 gol dalam masa 6 minit!! Hahaha... Tak de rezeki kot..

Frust jugak la aku tengok. Tapi faham faktor kecederaan hampir semua 1st eleven team Malaysia.. Nampak jugak Irfan berusaha kejar bola walaupun terjengket-jengket. Salute la dekat dia.

Yang aku pelik nye kan, 1 team injured kecuali sorang jer. Thamil Arasu!! Hahahaha.. Macam mane nk injured kan kalau setakat duk pusing-pusing kat atas tu sorang.. Dapat bola je hilang. Sampai kan Hafizal (pengulas sukan TV1) tanya dekat Coach Reduan, "Thamil Arasu tu main ke tak main??".. Hahaha... Sebab tu jugak die tak injured, sebenarnya dia tak main pun. Yang Jaring kan gol 2,2 bukan striker.. Striker berdiri tegak dekat luar kotak penalti.. Tegak je kt situ.. Heee... Awasome!!

Aku harap pasni diorang semua sembuh sepenuhnya dan berusaha untuk perlawanan akan datang. Harap juga kontroversi apek dapat di kurangkan.. Hahahaha :P


Notakakiku: Geram memang geram sebab kalah. Tapi ini adat pertandingan. Ade menang ade kalah. Tetap sokong Harimau Muda dan Harimau Malaya sehingga bile pun.. :)

No comments:

Post a Comment

Followers