08 July 2010

CHEQUE HASIL BLOGGING YANG PERTAMA!!

Hari ni kaknon dapat cheque nuffnang kaknon yang pertama. Hahahaha.. Hoyeee hoyeeee.. Tapi takde la banyak.. Kikikiki..

Pagi-pagi tadi ayah kaknon check peti surat tetibe ada sampul surat HSBC atas nama kaknon. Die dengan selamber nye bukak sampul tu. Rupa-rupanya cheque yang kaknon tunggu-tunggu selama ni dah sampai. Rasa nak lompat2, guling2. Hahahaha.. Seronok ek dapat cheque ni. Heeee...

Kebetulan mak kaknon nak pergi keje, kaknon pun tanpa berlengah-lengah lagi, bagi kat mak kaknon tuk di bank-in kan. Tak sempat nak amek gambar cheque pertama hasil blogging. Hahaha..

Jadi, lepas ni semangat kembali berkobar-kobar untuk update blog kaknon yang serba kekurangan ni. Hahahaha..


NOTA : Walaupun tak banyak tapi sangat bermakna. Bukti dengan blog boleh dapat duit. Hahahaha...

6 comments:

  1. wah kaknon..
    hepi ler ek..
    congrates la..

    currently : masih menunggu cheque nuffnang..
    lawat : http://www.blogcaripasal.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. gambar duit ke..gambar shoping ke..tak sempat ambik ye

    ReplyDelete
  3. wah! bestnya... congratssss.

    ReplyDelete
  4. wah..seronoknya..ble beli baju raya nih

    ReplyDelete
  5. Salam Jumaat al-mubarak
    moga kita semua mendapat
    keberkatannya..
    tahniah...boleh la
    belanja satey petang ni..hu hu

    ReplyDelete

Followers