02 July 2010

JOM BALIK KAMPUNG!!

Tunang sini tunang sana. Kawen sini kawen sana. Ishhh.. Ramai nye orang nak tunang! Ramainye orang nak kawen! Best ke tunang tu? Best ke kawen tu?? Kekekeke..

Malam ni kaknon akan berangkat ke kampung kaknon. Sepupu kaknon nak melangsungkan pertunang esok.

Tema nya kaler hijau & krim. Wahhh.. Seronok sana, seronok sini dia.. Hahahaha.. Kaknon tak sponsor apa-apa pun untuk barang hantaran. Lain kali la kaknon sponsor yer. Almaklum la, tengah sengkek ni haa.. Kekekekeke.. Dok tunggu check on the way.. Heeee..


Eeee rasa malas pun ada nak balik kampung, letih la satu hari ni. Tapi apa nak buat, kaknon ni saudara bukannya ramai pun. Itu jela yang ada. Lagipun tak elok kalau tak pergi. Nanti apa pulak di kata orang kan.


Sempana tema nya hijau, kaknon pun pakai baju hijau la esok. Elekkkk.. Macam la kaknon yang nak bertunang kan. Excited lebih dari pengantin. Hahahaha.. Bukan apa deknon, kita kene la menghormati majlis orang. Memang dia cakap tak kisah, tapi dalam hati siapa yang tahu? Betol tak? Kebetulan katanya saudara mara yang lain pakai baju hijau, takkan kaknon nak pakai kaler hitam kan?? Dah la kulit kaknon ni hitam, nanti orang tak nampak pulak. Dah same kaler dengan baju. Hahahahaha..

Ok la deknon. Doakan saja pasangan bahagia tu semoga sampai ke jinjang pelamin. Semoga bahagia ke akhir hayat hendaknya. Amin.


NOTA : Abangnon, tak reti2? Hahahahahaha


4 comments:

  1. salam Kak nON..
    Moga pasangan yang berkahwin
    di rahmati Allah perkahwinan
    mereka dan bahagia

    ReplyDelete
  2. ko bile lagi midori.kene pikir tema dr skang ok hehehe..nanti dh smpai seru jgn lupe gtau yea kak non heheheh

    ReplyDelete
  3. hahaha.. hampeh je ko days.. kesian la kat aku ni haa.. aku tgh sbr je ni.. hahahaha

    ReplyDelete

Followers