30 June 2010

Malas Tahap Gaban!!

Serius pemalas tahap gaban dah kaknon ni. Hahahaha.. Mane taknye, sudah berapa kali cakap mau update blog tapi harammmm.. Hahahaha.. Kaknon takde cerita la nak sharing caring ngan deknon semua. Takkan la kaknon nak cerita, arini kaknon bangun kul berapa, kaknon breakfast apa, lunch apa, dengan siapa. Ishhhh.. Tak kuasa! Hahaha.. I bukan artis okeyy.. Hahaha..

Sekarang ni mood untuk berblogging seperti telah dicarik-carik, dirobek-robek, direntap-rentap, dipotong-potong, dicincang-cincang dan segala macam 'di' lagi. Huh! Hahaha.. Macam mane la nak jadi blogger tegar ni. Macam mane nak dapat visitor riban2 kalau macam ni. Hahaha.. Sangap sungguh!! Sekian......

1 comment:

  1. salam kak non
    lalam menyepi?
    selamat berblogging
    semula..

    ReplyDelete

Followers