29 June 2010

SELAMAT TENGAH HARI

Rumah Pegawai-pegawai Tentera China suatu masa dahulu. Terletak di kaki Great Wall of China.


Pemandangan dari atas Great Wall.

Holaaa.. Salam deknon semua. Apa khabar? Sihat? Adehh, lame sungguh kaknon tak mengupdate blog kaknon. Ini semua gara-gara kehilangan mood untuk menulis. Lepas balik dari Beijing tu memang kaknon rasa malas sangat2. Bayangkan dah bercuti selama seminggu bila nak mula kerja balik macam2 la alasannya. Hahahahaha..




Kaknon pun tak upload gambar2 kaknon di Beijing untuk tatapan sahabat2 dan pembaca2 semua. Kepada deknon yang setia mengunjungi blog kaknon selama ketiadaan kaknon dan walaupun kaknon tak update blog kaknon, kaknon ucapkan terima kasih banyak2. Lepas ni kaknon akan melupa merepek dekat blog ni semula!! Hahahaha.. Tungguuuu.. kekekeke




No comments:

Post a Comment

Followers