01 June 2010

TAJUK ENTRY TERBAIKKKK!

Tajuk entry adalah salah satu ciri yang paling penting untuk menaikkan trafik ke blog kita. Pelbagai jenis tajuk entry yang menarik yang kita boleh jumpa. Kadang-kadang tajuk takde kene mengena dengan entry pun ada. Yang takde tajuk pun ada! (Kaknon la salah sorang tu). Hahahaha..

Sejak kebelakangan ni, kaknon lihat para blogger sudah semakin kreatif memberi tajuk kepada entry mereka. Kadang-kadang memanipulasi tajuk entry sangat berkesan dalam menarik pengunjung ke blog kita.

Dan disini kaknon senaraikan antara tajuk entry yang terbaik dan telah membantu menarik pengunjung ke sesebuah blog. Ini adalah dari pemerhatian kaknon di beberapa website komuniti dan sewaktu kaknon blogwalking.

Antaranya adalah :

1. Tajuk yang berkaitan dengan seksual.
Contoh : Peha artis dot dot dot.

2. Tajuk yang berkaitan dengan bagaimana meningkatkan trafik.

3. Tajuk yang berkaitan isu politik.

Dan tajuk yang paling terbaik adalah berkaitan nuffnang!!

Contohnya:
1. Cara meningkatkan pendapatan nuffnang.

2. Cara mendapatkan buffered earning

Yang paling best dan paling terbaik adalah,

CHEQUE PERTAMA NUFF SAYA! @CHEQUE KEDUA, KETIGA NUFF SAYA!!

Kalau letak tajuk tu kompem beribu-ribu lemon orang masuk blog deknon semua. Hahahahaha.. Semua pun teruja la melihat cheque nuff yang di gelapkan bahagian amount nya. Hek3.

Tapi, kaknon tak nafikan, kaknon lah salah seorang yang teruja giler tengok blog yang tunjuk cheque nuff mereka. Rasa berkobar-kobar pulak nak menaikkan prestasi blog kaknon. Hahahaha… Mata duitan betol!! Tapi takpe la, amek itu sebagai semangat untuk perbaiki setiap penulisan kita semua. Jangan ada yang jeles-jeles yer. Heeee

Nota kakiku : Awal-awal tahun aritu ramai jugak tunjuk pendapatan mereka. Tapi sejak akhir-akhir ni kurang pulak. Heee. $$$$$

15 comments:

  1. hehe btol kak non, deknon sokong hehe kalo nuff n check duyun2 mai hehe

    ReplyDelete
  2. nape ade 2 entry yg sama ek kak non?

    ReplyDelete
  3. hahaha.. tau tak pe!! kekekeke~

    ReplyDelete
  4. @blabberina : hahahah itu la.. saja nak suh deknon semua baca 2 kali.. hahahaha.. takde la. itu masalah script template ni.. kaknon malas nak layan.. SO SILE BACE 2 KALI OK!! hahahahahahah~

    ReplyDelete
  5. saya dah dapat buffered yang pertama ! ngeh3 :P

    ReplyDelete
  6. hahahaha
    ni tajuk entry baru den
    panjang nak mampus
    hahaha

    ReplyDelete
  7. hahahaa..betol tu kak non..awl2 dlu tgk rmai gk tyg cek nuff..tp skg mcm dh xnmpk dh :P pastu kalo nk tnjuk cek, musti nk gelapkn amount..kalo gitu, bek x yh tnjuk cek tu..ckp je lah cek nuff dh smpai uma..hhhehe..xyh lerr nk tnjuk cek tu skali kalo xnk tnjuk amount die..kannnn? :P

    ReplyDelete
  8. ahha xpenah lg nmpak cek nuff..xpenah dpt lg..hehe..tp tajuk n3 mmg perlu menarik...hehe

    ReplyDelete
  9. saya setuju tanpa ragu-ragu dengan kak non..tambah cerita pasal nuff...

    ia meningkat mendadak semenjak wujud blog gengblogger...

    ReplyDelete
  10. tapi tak suka bila tertipu dgn tajuk hahaha :P

    ReplyDelete
  11. hahaha stuju2... kalo tajok psl jana pndapatan mmg ribu2 lemon hits nyer, hiks...

    ReplyDelete
  12. aah la.. nuff maCy pun suda selow~

    ReplyDelete
  13. kak non boleh tak tolong ajarkan bagaimana nak join nuffnang and aktif dengan nya..tak fahamlah bagaimana org yang dpt cek, reward n ticket semua tuh..

    ReplyDelete

Followers