22 March 2010

BUDAK LELAKI DAN SEEKOR DOLPHIN

Salam semua pembaca blog Midori Day's..

Wahh.. 3 hari Midori tak dapat mengupdate blog. Apa nak buat, sejak akhir-akhir ni hujung minggu Midori sangat sibuk dengan pelbagai aktiviti. Memang masa untuk update blog sangat-sangat la terhad. Huhuhu.. Tapi kepada kawan-kawan yang setia melawat dan meninggalkan komen, Midori ucapkan jutaan terima kasih :)

Seperti tajuk entry Midori kali, "Budak lelaki & seekor dolphin". Ini lah yang terjadi sewaktu percutian Midori ke Port Dickson pada hujung minggu lepas. Midori sempat merakamkan kejadian yang berlaku di sebuah resort di Port Dickson.

Jom!! Mari kita sama-sama saksikan...


video
Hahahaha.. Comel nye.. Kahkahkah..


video
Ni lagi satu video ni.. Wahhh.. Bukan main gembira dia ek..


Kalau u ols nak tau, budak tomey @ baby milo ni adalah anak buah Midori. Kakak Midori punya anak. Bulat jer die.. Hahaha.. Masa kat situ semua orang tengok dia jer.. Mana tak nya, dia sorang jer ada dolphin besau macam tu.. Menghalang orang lain nak main gelongsor tu jer.. Hahahaha.. Takpe la, budak kecik nak buat macam mana kan.. Sabar ajer la..

Kalau ada siapa-siapa nak berkenalan boleh la call 017-274 tekan-tekan tak dapat. Hahahaha.. Disini Midori lampirkan (cewahhh.. siap lampir-lampir lagik.. hahaha) biodata atau personal details baby milo ni..

Personal details? Teringat time-time sekolah rendah dolu-dolu.. Suka sangat tulis personal details dalam buku yang cantik2 tu. Dan setiap tahun juga la makanan kegemaran dan minuman kegemaran Midori akan bertukar.. Hahahahaha... Apa-apa pun jom layan personal details baby milo ni..

Nama: Shamsul Izzudin Bin Shamsul Izwan
Umur: 8 Tahun
Nama Manja (Ahaks): Mamat @ Baby Milo

Nak tau lagi? Kalau nak tau lagi bayar 20sen kt Midori.. Hahaha.. Sila bank-in ke akaun CIMB, RHB, Maybank, Ambank, Al-Rajhi, Bank Rakyat, Agro Bank & segala bank yang ada di Malaysia atas nama Midori Tomey.. hahahaha..

Nak tau kenapa terpaksa bayar 20 sen? Sebab si Baby Milo ni dah "Paww" mak ngah dia ni rm50 untuk dolphin tu.. Hahahaha.. Nasib baik la anak buah sorang.. Kalau 8 orang, bungkus la mak ngah korang ni.. Hahahahaha..



Nota Kaki: Bila pulak la Midori nak ada anak sendiri.. Heee... Sesiapa yang berkenaan sila ambil perhatian dengan kenyataan Midori ni yer.. Hahahaha

No comments:

Post a Comment

Followers