29 March 2010

MIDORI GILER NAGA

Haaa... Entry merapu yang ketiga untuk hari ini. Hak hak hak... Salam semua pembaca blog Midori Day's..

Ok. Midori Giler Naga?? Ape punya giler budak Midori ni?? Hahaha.. Kalau u ols nak tau, Midori memang suka cerita yang berkaitan dengan naga @ dragon ni. Tak tau la kenapa tapi Midori sangat teringin nak naik dragon tu pastu terbang tinggi2 pastu buat formasi menyerang. Heeee..

Dulu Midori giler tengok Eragon. Kisah penjaga naga atau dragon lord.. Perhh.. Best sangat cerita tu. U ols ingat tak?? Kisah c eragon dengan naga dia nama sephira tu.. Betoi ke eja camtu? Hahaha.. Lantak ko!!..

Haaa ni diaaa....

Sekarang kuar plak cerita How To Train Your Dragon!! Ni tengok ni!!!

Midori memang teringin sangat nak tengok cerita ni kt wayang. Tapi tak berkesempatan lagi. Ada siapa2 dah tengok? Cerita 3D. Eeee teringin nak rasa tengok cerita 3D. Katanya nampak real. Perhhh.. Mesti Midori akan rasa macam naik dragon kan kalau tengok cerita ni. Hahahaha..

Yang bestnya, nuff ada buat iklan untuk movie ni, Midori takkan lepaskan peluang klik iklan tu kalau dia keluar. Tau sebab ape? Sebab Midori dok layan game dia. Wakakakaka..

Main puzzle. Game yang paling best, yang train dragon tu. Tiap kali main, Midori asyik kene makan jer. Hahahaha.. Macam mana nak jadi dragon lord macam eragon ni.. Asyik kene makan jer!! Jom tengok wayang!!



Nota Kaki: Mr. Starlight jom nengok wayang. Heeee.. Cite tu laaa.. Heeee... wink*

2 comments:

  1. lawaklah midori ne. hahaks.

    ~ dragon is beauty but bilet lebih suka draco. hik2

    ReplyDelete

Followers