29 March 2010

NEW TEMPLATE - AGAIN!!!

Hai semua.. Haaa tengok!!!. Kan Midori dah tukar template lagik.. Adess.. Ni la dia bukti manusia yang tak pernah puas.. Hahahaha..

Template ni Midori amek dr btemplate.com.. Main bedal jer ni.. Asal sedap mata ku memandang udah la..

Bosan la asyik template yang sama jer.. Kadang-kadang mata Midori ni perlukan pembaharuan. Walaupun isi blog ku ini tak seberapa tapi biar la pemandangannya indah.. Betol tak?

Walaupun blog ni agak suam-suam kuku tapi tetap blog yang Midori sayangi. Hahahaha.. Mane taknya, siang malam mengadap blog ni. Walaupun jarang nak update entry2 baru tapi tetap juga Midori jaga. Heee...

Kepada pembaca setia blog Midori ni, harap pemandangan blog ni dapat mata anda terima. Hahahaha.. Thanks kawan!!



Nota Kaki: Kepada pembaca setia blog Midori ni <-- ayat perasan.. Lantak ko!! Hahahaha

3 comments:

  1. hahahah change again huh...haih, kt pun nak tukar gak, tp xada masa waaaa..ni pun blogwalking rushing2 je nih

    ReplyDelete
  2. hahaha.. memang abek masa la nk pilih template.. tapi midori men bedal jer.. mls nk pilih2,,, hahahaha

    ReplyDelete
  3. ok la..tak der la kalerfulllllll sangat...sedap2 mata memandang =D

    ReplyDelete

Followers