08 March 2010

TAGGED!!

Salam semua pembaca setia blog Midori Day's.. Hari ni MIDORI di tag oleh Syaza.. Act, MIDORI pun xpaham sangat pasal tag-mengetag ni.. MIDORI try jela yer.. ngeee.. 1.. 2... 3....

RULES:

1. Bold the statement that are true to you.
2. Italicize the statement that you wish were true.
3. Leave the rest alone
4. then tag 10 people to do the same test..

True
Suke bergambar, suke makan, suke jalan, suke hati! hahaha..


Wish
Nak tawen cpt. Ngeee.. gatai.. hahaha
Nak tetibe dalam akaun ade duit ribu riban, juta-jutaan.. hek4
Nak bmw 5series jadi la... ngeee

Leave rest alone.
Erkk?? *^&%$(*#(*#^ &*^$&^&*# *&#^(()..

1o orang yang kena tag ngan midori.. hurmm sape yer??? ngeee..

4. Sya
6. Aiza

Perhhh.. DONE!!.. Ni pertama kali MIDORI buat tag ni.. Naik pening gak la.. Hahahaha..


Betol ke buat tag macam ni? Ngeee.. Belasah je laaaa.. hahahaha

3 comments:

  1. mcm mana nak wat ne midori? tak faham lah.. huhu..

    ReplyDelete
  2. midori pn xpaham la billet.. midori belasah jer ikut rules die tu.. hahaha

    ReplyDelete
  3. kehkehkeh... sy buat2 phm je (^.^)

    ReplyDelete

Followers