23 February 2010

BAIK BAIK SAYANG.

Diatas kebosanan yang melanda jiwa MIDORI ni.. MIDORI hanya melayan sebuah lagu yang syahdu jer.. huhu.. Lagu *Baik-baik Sayang* nyanyian Wali Band..

Sebenarnya MIDORI tak pernah langsung dengar lagu ni sebelum ni.. Tp adik2 MIDORI la, tiap kali nek kete kompem diorg akan memakse MIDORI dengar lagu ni tau.. Diorg sendiri yang pasang lagu ni.. Rs angin 1 badan pn ade, tp MIDORI sabar jela... Sabar tapi mulot membebel.. Hahaha..

Ntah lagu ape ntah yang korg ni dengar? Tak paham aku! Tukar2! (Haa tu la yg MIDORI bebel kn).. Tp diorg tetap pasang jgk.. Aduyai.. Tapi akhir nya MIDORI pn *tersuka* dengan lagu ni.. Tang chorus die tu yang wt MIDORI suke.. Dh la suare die merdu je kn.. huhu..

Ni la lirik die.. yang MIDORI bold kn tu adalah part yang midori suke..

Baik Baik Sayang - Wali

Aku tak ingin kau menangis bersedih
Sudahi air mata darimu
Yang aku ingin arti hadir diriku
Kan menghapus dukamu sayang

Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengakan aku


Hanya satu pintaku untukmu dan hidupku
Baik baik sayang ada aku untukmu
Hanya satu pintaku disiang dan malammu
Baik baik sayang karna aku untukmu

Semua keinginan akan aku lakukan
Sekuat semampuku sayang
Karna bagiku kau kehormatanku
Dengarkan dengarkan aku

Huhuhu.. Sambil taip entry ni pn MIDORI tengah dengar part tu.. huhuhu.. Tetibe teringat kn seseorang.. Baik- baik yer cayang.. hahaha.. ee geli! (alalalaaa.. geli plak) hahaha..

Tak sangka betol ade orang boleh tulis lirik yang menyentuh perasaan MIDORI.. ngeee~ Kalau u olls nak dengar carik ar sendiri yer.. hahaha... astalavista bebeh!

1 comment:

  1. a'aa slalu gak dgr lagu ni
    best
    klau ader yg tuju lagu ni utk sy kn best
    huhuhu

    ReplyDelete

Followers