22 February 2010

Setiap 1 ribu : 999 ke Neraka dan 1 saja ke Syurga

Tadi MIDORI masuk dekat 1 forum.. So, tengah2 layan thread2 kt situ, ade 1 thread yang menarik MIDORI untuk bace thread die.. Sangat panjang.. Untuk pengetahuan u olls, MIDORI xberape suke sangat bace thread2 panjang kt forum2 ni.. Tp ntah mcm mane terdetik kt hati nurani midori ni untuk bace thread yang di post oleh *e-boss*..

Dalam thread die ni, die menceritakan bagaimana keadaan nya apabila Hari Kiamat berlaku. Mcm mn proses2 kiamat tu.. So bile MIDORI bace sampai abeh kn, MIDORI rs tertarik & tersentap bila menurut cerita, hanya SEORANG dari 1000 org akan sampai ke syurga. 999 lagi akan jatuh ke dalam neraka bila mereka melintasi titian Siratul Mustaqi.. Huhuhu.. Berdebar rasanya hati ni..

Terima kasih pada e-boss yang membuka thread yang bagus macam ni.. Kalau u olls nk bace klik e-boss. Tak rugi kalau u olls bace.. huhuhu..

5 comments:

  1. islam datang dalam keadaan asing dan akan pulang dalam keadaan asing.. ;)

    ReplyDelete
  2. atikel yg bgs... thanks 4 sharing...

    ReplyDelete
  3. Long Haffiz Long Hassan: huhuhu...

    Faris: welcome..ape yang baik tu mmg ptt di kongsi bersama.. :)

    ReplyDelete
  4. dunia sudah diberi cabaran..
    apetah lg jalan mnuju ke syurga..mencabar lg..
    sbb itu mansia d hdupkan untuk beribadat kepadaNYA..
    mmgang khalifah d bumi..
    mnjalanjkan amanah dgn baik..
    tp syaitan xkan pernah lupe janjinya untuk mghasut anak ADAM hingga ke hari kiamat..

    dunia moden skang lg byk cbran untuk rmaja khususnya..
    sama2 lah kite pertingkatkan iman..
    insyaALLAH..bertemu jua d syurga..

    ReplyDelete

Followers