24 February 2010

MIDORI WON A ONE MILLION BRITISH POUNDS STERLING!!

MIDORI nak berkongsi dengan u olls semua satu e-mail yang dihantar oleh encik yahoo ke inbox MIDORI hari ni. Act, e-mail macam ni bukan hari je MIDORI dapat dah beribu-ribu kali dah!! (Wahh dramatik sungguh aku!).

Ini plak yang terbaru. Haram jadah apala diorg ni anta e-mail ni.. Tak penah pn MIDORI dengar, tengok, nampak perkara ni benar-benar berlaku. Apa yang MIDORI maksud kan disini ialah e-mail berkaitan lottery. Dah banyak kali dah ni MIDORI menang. Kalau ikut kan dah jadi jutawan dah! Warwarwar.. Let's see the email.

Yahoo/Msn Lottery IncoperationBaley House,
Har Road Sutton,
Greater London SM1 4TE
United Kingdom.Dear Sir/Madam

This is to inform you that you have won a prize of (GBP£1,000,000.00)ONE MILLION BRITISH POUNDS STERLING from the for the month of Febuary 2010 Lottery promotion which was organized by YAHOO/MSN & MICROSOFT WINDOWS,

Your email address was selected among the lucky winners from the millions email subscribers through electronic balloting System without the winner applying.
These are your identification numbers:
Batch Number.......YM 09102XN
Reff Number..........YM35447XN
Winning Number.....YM09788

Do fill out this Claims Verification and Funds Release Form to the Event Manager below:.
1. Full Name....
2. Full Address.........
3. Occupation..............
4. Age/Sex:.....................
5. Phone Number/ Fax............
6. Country :.....................
7. Ref/ Batch Number.................
8.How do you feel as a winner?..... Haram Jadah!!

CONTACTMr.Desmond TerryOffice Of The Prize Payment Authority
Telephone: +44 704 574 8158E-mail: info.mrdesmondofficedep@yahoo.com.hkCongratulations once again.Sincerely,Mrs. Sarah OwenLottery Online Co-Ordinator

Hahaha.. Kalau u olls nak tau bende ni la yang memenuhi kotak inbox MIDORI.. dah delete, jup lagi mesti ada lagi.. Hampeh btol..

Bende ape sebenar nye ni? Bila bukak email tgk ade 18 New Mail.. Wahhh bestnye.. (Utk pengetahuan u olls, MIDORI mmg suke kalau tgk ade email baru kat inbox MIDORI).. Dengan perasaan keterujaan yang amat sangat, MIDORI pn klik kt inbox tu. Klik!! (Haa siap sound ko!!).. Hahaha.. Sekali bila bukak, hurmmm.. ni la email nye..

MIDORI betol-betol musykil la, sebab diorang ni memang tak pernah putus asa anta email tu.. Padahal semua nya MIDORI tak pernah balas dan akan delete terus!

Lagi satu yang MIDORI musykil ialah, adake orang akan balas bende-bende macam ni? I mean, kalau takde orang balas, ape kejadahnya diorang duk buat bende-bende macam ni kn? Kalau takde sambutan buang masa la kan? Hurmm.. Kemusykilan terus melanda benak pemikiran midori..


U OLLS PENAH DAPAT? KOMPEM PENAH KN? JUTAWAN DAH KITE! HAHAHA

14 comments:

  1. haha, dr dulu lg jutawan kankankan?! hahaha.





    www.fitridzulkifli.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. mmg pn!! mane tak nya kalau dah sebulan 2 3 kali menang lottery ratus2 ribu mcm ni.. dah la pounds sterling plak tu!! mane tak jutawan jadinye! hahaha

    ReplyDelete
  3. huhu, tak pernah plak dpt bgne..
    eheheh.. midori dah jadi jutawan.

    ReplyDelete
  4. Billet-DOux: hahaha.. tu la psl.. MIDORI dh jd jutawan dh kalau btol2 ni.. hahaha.. Billet xpenah dapt ke? eee pelik nye.. hik4

    ReplyDelete
  5. Mr. Starlight: yela, midori dah lame jd jutawan dh kalau emel tu btol... byk dh kt inbox midori tu.. leh la wt wedding of the year nnt.. hahaha

    ReplyDelete
  6. I pun selalu dpt email tu..dah penat sgt ari2 kena mendelete benda tuh..huhu..mcm2 story dlm email tu..menang lottery la, dapat wasiat org kaya la..adoii.. geram betol kan..penipu betol..kalaw semua email tu betul silap2 i org paling kaya dlm dunia kowt..hehe

    ReplyDelete
  7. ada je orang yang respon email macam tu.orang yang betul-betul desperate nakkan duit.atau nak kaya dengan cara cepat.sebab tu la banyak kes kena tipu la.ada orang keluarkan duit dari bank derang la.macam-macam.sebab tu kita kena beringat.bkan senang nak cari duit.kalau senang, semua orang tak payah kerja.reply jelah email tu.semua pun akan kaya.hehe.

    ReplyDelete
  8. salam kenal

    email yg sebegitu jgn di layan terus delete jea

    ReplyDelete
  9. ye2...
    bleh jd kaye...
    bleh kawen..
    hihi

    ReplyDelete
  10. midori yg comel..sila jgn layan email2 mc tu...okeh!!!delete je selagi blh delete jgn terpengaroh sudah...

    ReplyDelete
  11. ada jer org yg terpengaruh nak join benda tu ..
    maklumlah .. penduduk dunia yang guna email beratus2 juta .. kalo dia dapat 1% jer pon dah kaya diorang klepet duit org lain :P

    ReplyDelete
  12. tu la.. memang patut jangan di layan.. huhuhu.. tp mmg wt semak inbox jerk..

    ReplyDelete
  13. Hahaha Touya pun selalu juga dapat ,mana laaa diorang dapat email nie.

    ReplyDelete

Followers