15 February 2010

BUKIT TINGGI IN OUR MEMORIES

Percutian tanpa dirancang.. Inilah yang dapat MIDORI simpulkan dengan apa yang telah berlaku semalam. Smlm Hari Raye pertama MIDORI n family pegi ke Bukit Tinggi, Pahang. Kitorg sempat la pegi melawat Japanese Tea House, Botanical Garden, pastu pegi yang umah2 macam omputih tu.. MIDORI pn xtau ape name tempat tu.. hahaha.. So. Bukit Tinggi here we go!!



Ni la gerbang die tu.. Yang MIDORI xtau ape name nye.. hahaha.. sibuk dok amek gmbr tu yang xsempat nak usha ape name tempat tu..






Ini Mr. Badut.. kekeke..









Antara bunga-bunga yang terdapat di Botanical Garden, Bukit Tinggi.













Budak-budak sangap. Atas jalan pn sempat nk bergambar.. Kene lenyek baru tau.. ngeee




Mak n wawa bergambar kepoyo-poyoan.. Hahahaha



Perhhh.. Dak fitri ni.. wakakakaka

Haa.. U allz nampak x teddy bear yang si wawa pegang tu? Haa tu la teddy bear yang MIDORI menang.. Men baling ring kt botol.. MIDORI je yg menang tau.. Yang len hampehhhh.. kahkahkahkahkah.. Terutama c akak MIDORI yg zue hot banget tu.. kahkahkahkahakah..





Lagi gambar diorg..



Wahhh swan.. mcm dlam Cerita Barbie plak.. hahaha






Aik, die wtpe plak tuuu? ngeeee xp.. ni white swan

Ni plak black swan.. hahaha. yer yer je i..

Ha.. tu la antara pic2 n aktiviti yang kitorg buat mase dekat atas Bukit Tinggi tu.. Jauh btol perjalanan kitorg untuk sampai sana.. Dengan jalan yang berbelit2.. Perhhh... Ke kiri ke kanan ke kiri ke kanan.. nek pening pale..

Kalau u allz yang xpenah pegi tu, pegi la.. Best tau.. ngeee.. Ape2 pn, nnt MIDORi akan upload 1 lagi gambar mase kitorg dekat Rabbit Park.. Nk kene edit2 cket.. kekeke...

Okla guys.. Daaa~..

2 comments:

Followers