11 February 2010

NUFFNANG NITEMARE KU

Salam allz. Arini MIDORI tak de mood nak buat ape2 pn. Dah la panas.



Td MIDORI g blog walking jer sambil bace entry menarik. Kesimpulan yang MIDORI nk buat kt cni adalah, entry berkaitan NUFFNANG adalah entry yang paling berjaya dan menarik banyak traffic. Bukak blog ni cite pasal nuffnang, bukak yang ni pun pasal nuffnang jgk. Nuffnang, nuffnang, nuffnang dan nuffnang.



Ishh.. Bnyak la cite pasal nuffnang. Kadang-kadang MIDORI rs nuffnang ni mcm NITEMARE MIDORI pn ade. Mane tak nye, berapa ramai dah yang dok tunjuk cek pertama, cek kedua dan cek cek cekk mereka. MIDORI bl plak nk tunjuk?? Grrrrr.. *Wa malu bai nk tunjuk earning wa.* wawawawa...



Tak paham btol la. Nuff ni pn satu, awat la time MIDORI celik die xde, bl time org TERJUN kt katil baru la die nk ade. Perhhh.. Cabaran btol la. Sampai mimpi-mimpi ni.. hahahahaha.. *Jangan Caye, i tipu jer*.. gegegege



Rs banyak dah bace entry mcm mn nk meningkatkan earning nuffnang n meningkatkan traffic. Tp nuffnang MIDORI masih mcm tu jgk.. Bu bu bu bu....



Agaknya sbb MIDORI bace je entry tu tp tak praktik kan dan ade jugak yang xmasuk otak.. Hahahaha.. What ever~



Cume yang rajin MIDORI wt sekarang adalah Blog Walking. Walaupun tak banyak blog yang MIDORI dapat masuk disebabkan KELEMBAPAN BERUKBAND ni, tp MIDORI redah jgk. Orang cakap *berpantang maut sebelum ajal*, *takkan melayu hilang didunia*, *blogwalking la koo satu dunia *.. hahahahaha..



Aduyai.. Bek la tgk TWILIGHT lagi bagus. Dah nek kembang dah montot MIDORI dok tunggu nuff ni celikkkk..





Walawehh.. Ensem banget kamoo ni.. Grrrr.. hahahaha *walaupun mamat ni sebetul2nya ade krisis identiti.. Mane x nye kt luar bapak serabai, kt Twilight, perrhhhh.. Wa cakap lu.. hahaha*
*Oh NUffnang, Ko la nitemare ku*

Sebelum montot i kembang , baik la i bla dl.. gegegege



6 comments:

  1. tak suke edward cullen.. hahha dia nightmare ku.. uhuk..uhuk.. heeeeee.. nuffnang.. baca entri otai2 pon rasa.. alahai.. malasnye nk ikot~ hikhik

    ReplyDelete
  2. ahaks.. edward cullen la best.. gegege.. mmg dh nek lenguh dh bace entry otai2.. tp ssh la nk wt entry gempakz mcm diorg.. gegege...

    ReplyDelete
  3. Hi.. MIDORi,, huhu Senasib lah kita ya.. Earning setahun AJ belanja budak2x makan aiskrim drumstik pun tak lepas..

    Huhuhu sama-samalah kita berusaha meningkatkan earning..

    P/S: RM4.95 untuk setahun, sapa kata Nuffnang senang buat duit eh? ohoho blog AJ tak da pelawat kot.. huhuhu

    ReplyDelete
  4. hahaha.. same la kite AJ.. midori pn dh blur cmne nk wt.. hahaha.. wah setahun dpt rm4.95? alahai, mcm midori jgk laa. hahahaha.. aduyai.. cian2

    ReplyDelete
  5. Oyaka..? Senasib sungguh r kita... Puas dah follow rule. Sekarang nak memberontak. Apa nak jadi, jadi. hohoho ganasnya.. ;p

    AJ lani jadi hobi blogwalking.. Singah2x lepak2x blog Madori, blog kawan2x lin..

    Erm nak cari idea tu artikel lah. huhuhu

    ReplyDelete
  6. salam midori. blog u best..jadi daddy follow lah. jemput ikut blog daddy. cara mudah nak dpt cek nuff: suruh semua org kg midori pi klik nuff di blog midori..lama2 sampai la cek tu. heheheh

    ReplyDelete

Followers