23 February 2010

CONTEST MARI JAGA P.PINK

Hahaha.. Kenapa ko ketawa MIDORI? Hahahaha (ketawa lagi!!) kikiki.. untuk pengetahuan u olls semua, MIDORI baru jer menyertai 1 contest yang dianjur kn oleh seorang rakan blogger kite iaitu Billet-DOux..

Kalau u olls n Billet nk tau, ini lah contest pertama yang MIDORI join setelah hampir setahun berblogging.. Hahaha.. Sbb nye adalah, MIDORI suke pink, kebetulan tajuk contest nye *Mari Jaga P.Pink*.. Disebabkan MIDORI suke sgt2 pink, MIDORI terus je join contest ni.. Hahaha..


Untuk menyertai contest ni banyak dugaan yang MIDORI tempuhi, almaklum lah 1st time nk join contest.. hahaha.. Orang suh copy banner, ntah ape2 yang MIDORI buat.. Tp akhir nya dapat jugak copy banner tu.. Huhuhu.. Tuu ade kt tepi tu..


Kepada u olls yang nk join contest ni senang jer. Ikut jer syarat yang Billet-DOux bagi ni...



Terbuka kepada semua warga Malaysia yang tinggal di Malaysia.
(Kalau di luar negara bleh gak join tapi hadiah akan dihantar ke alamat tetap di Malaysia)

Syarat WAJIB nya adalah:
Jadi followers
(untuk tgk update)


Copy banner contest kat atas letak kat sidebar anda
(pastikan nampak oleh pembaca, takleh tipu kerna akan di check,
link terus kepada contest ini ya)


Lastly tinggalkan komen anda seperti berikut:
anda : saya mampu menjaga p.pink kerana.....
(cth: saya mampu menjaga p.pink kerana saya comel)

OPTIONS
(pilih antara satu)
Letakkan link saya kat blog list anda
Buat satu entri khas
Emelkan kepada 5 orang rakan anda link ini.


Haa ni la P.Pink yang kite kene jaga tu.. Tomey kn? ngeee... Mata bulat..


Yang bestnye, MIDORI rs memang MIDORI dh sewel td, pemenang akan memenangi SKINNY ear-eit Headphones ultra-slim housing 8.5 mm. Yang MIDORI plak dok bace slim handphone.. Kahkahkahkah.. Gelak kn diri sendiri! hahahaha.. Blur sungguh ko ni MIDORI oiiii!! hahaha.. Mr. Starlight sile tolong MIDORI ni haa.. Kahkahkahkah..
p/s untuk Billet: Ade peluang ke MIDORI ni? hahahahaha..





3 comments:

  1. InsyaAllah..heheh..gud luck midori

    ReplyDelete
  2. Selamat berjuang sobat guna memenangkan kontes MARI JAGA P.PINK, comment balik ya kami juga ikutan kontes yang di adakan oleh NegeriAds.com

    ReplyDelete

Followers