21 February 2010

Bang Bil & Filem nye

Fuh.. td MIDORI g tengok wayang.. Mak la yang beria sangat nk tgk c Bang Bil@Nabil tu.. Kitorg pn beli la tiket cite *Lu Pkir La Sendiri*..

Hurmm.. Dr mule sampai akhir MIDORI xpaham cite die.. Aduyai.. Yang MIDORI tau, cite die pasal die asyik kene buang kje.. pastu suke gaduh2 ngn c Puteri Sarah tu, pastu jatuh cinta, pastu Puteri Sarah tinggalkn die kt tepi jalan. Bang Bil pn balik jalan kaki dalam hujan lebat.. Perasaan MIDORI mase tu? Hurmm... Nak ckp sedih tak sedih, nk ckp kesian tak kesian.. adessss...

Bang Bil.. Bang Bil.. Cite ni mmg takleh lawan *Adnan Sempit* la.. Mane tak nye, kite tgk c Adnan tu pn dh nk gelak blom dgr die speaking london lg.. hahaha.. Aduyaii..

Td panggung pn xpenuh.. Mase MIDORI g tgk *Adnan Sempit* aritu, panggung penuh!!.. Pdhl dh lame tayang dh cite tu.. Tp td kosong je panggung.. Adk MIDORI siap boleh baring2 kt sit tu baik punye...

Apela Bang Bil ni buat.. Aduyai... Kesimpulan yang MIDORI leh buat adalah, Bang Bil mmg suh kite pikir sendiri ape maksud & motif filem die tu.. ahahahahaha.. Sori Bang Bil, u better do a better movie than this next time!!

Tapi pada u olls yang nak pg tengok tu, p je la.. Sbb ni cume pandangan MIDORI.. Mayb cite ni tak kene ngn selera MIDORI tp menepati selera u olls. Manusia mempunyai kegemaran yang berlainan.. Cume MIDORI harap pasni Bang Bil dapat berlakon filem yang lebih mantap lg..Huhuhu.. Hidup Irma Hasmie!! (i suke tgk die.. cute sgt2..) kekekeke...

Untill then, sayonara babe!!.. (ape aku ckp ni? arghhh lantak kooo!)

10 comments:

  1. nama filem pun lu pikirlah sendiri..nak faham mcmne kamoo??=)

    ReplyDelete
  2. best ke cite tuh?
    huhuhu..
    ehmm..cm kureng jek..
    sbb kne pkr sndri~hahaha;P

    ReplyDelete
  3. hahaha.. tu la psl.. kahkahkahkah... bang bil bang bil.. buat i konpius jerk..

    ReplyDelete
  4. nabiel: xbest ar.. biase jerk.. huhuhu

    ReplyDelete
  5. bukan salah nabil pun..
    nabil juz blakon ikot skrip..
    skrip pun bukan dia yg buat..
    ade la sorang pompuan tu yg buat..
    nabil sendiri ckp dia x puas hati ngn filem ni..
    hmm...

    ReplyDelete
  6. yup mmg la die cume berlakon jer.. tp sebagai pelakon die ade hak tuk pilih skrip yg terbaik.. huhuhu..

    ReplyDelete
  7. hek4.. cnget ke Mystic? kekeke

    ReplyDelete
  8. idea terlebih kreatif...cmtu la jdinya smpai org nk paham pon susah..hahaa..xpe.lps ni bang bil bt cite lg syok...

    ReplyDelete
  9. azizan4444: hihihi tu la.. myb penulis skrip tu sgt kreatif.. ngee~

    ReplyDelete

Followers