08 February 2010

BLOGGER DAN KEPOYOAN GILER

Hi allz.. arini MIDORI nk luahkn sesuatu yg terpendam. MIDORI ade la usha2 blog geng2 blogger ni... pastu, MIDORI klu blog walking kompem akan tinggalkn jejak punye.. Yela supaya geng2 tu tau la MIDORI dh masuk blog diorg. n for ur information, MIDORI klu masuk blog geng2 kompem MIDORI akan bace entry diorg.. yela klu masuk tp xbace wtpe kn.. xkisah la ape cite pn MIDORI mst bace..
Nk di jadikan cerita, MIDORI singgah kt 1 blog ni.. wahhhh.. MIDORI pn usha2 ar kn.. USha punye usha punye usha, MIDORI pn nk tggl kn la tapak kaki MIDORI kt blog tu.. tetapi, MIDORI terbace tajuk shoutmix die tu.. lebih kurg gini la *xde folow memfolow kt cni,*.. perghhh.. berlagak btoi.. Klu yer pn ko xnk follow blog mane2 manusia, ko xyah la nk meng*announce*kn kt situ.. wt org meluat jerkkk..
Eeee poyo giler.. Bg MIDORI la kn klu setakat org tu follow kite n mntk kite follow back blog die ape nk ade hal.. Just bg sokongan je kt kwn2.. xyah la nk berlagak..
MIDORI terus PANGKAH la blog mcm tu.. mmg xkn jejak.. berlagak giler..
Pelik btol ar dgn seSETENGAH blogger2 ni, ko dh masuk geng blogger n ko nk sound mcm tu.. perhhh... bek ko xyah join bende2 mcm ni.. coz dr pemerhatian MIDORI, selalu nye org2 yg join bende2 mcm ni tuk menaikkn trafic blog diorg, untuk suke2 n sometime blh jd kwn2.. so klu dh name nye geng klu takat org mntk follow blog diorg MIDORI rs tu bkn nye mslh besar.
Eeeee MIDORI benci btol org2 berlagak ni.. Klu ko xnk follow ko wt bodoh je dh la.. xyah la nk poyo2 ckp mcm tu.. eee plss.. klu ade sape2 nk mrh n terase tu korg punye psl.. ade aku kisah??? bluwekkk..

5 comments:

  1. erk.. bdk tu tulis mcm tu je ke? mne tau dia x jumpe button tuk follow, sbb tu dia tulis mcm tu.. ;D

    ReplyDelete
  2. agak nye la kot.. ngeee.. tp xyah la kot nk tulih besar2 ats shoutmix die tu..

    ReplyDelete
  3. aku sokong ko midori.. aku pun tak suka sape2 yg letak benda tu kt blog dia. sbb kdg2 aku terasa jgk. relaks jela kalo xnak follow blog orang pun. sbb kita bila masuk blog org lain, 1st impression bagi impak besar kt blog tu. mcm midori ckpla, midori xkan jejak lagi blog tu. sape yg rugi? dia jgk kan?

    ReplyDelete
  4. btol2..aku rase laa org yg buat camtu pk die mmg peymes ames.. tp nak wat camne kan.. da kalo org blagak camtu kite pun x ley wat per.. blog die.. x ya singgah je la.. ◕‿-

    ReplyDelete

Followers