17 February 2010

RABBIT PARK, BUKIT TINGGI


























Rabbit Park, Bukit Tinggi, Pahang.. Situ la tempat yang mula-mula kitorg tuju. Menjerit2 mamat sbb die mmg suke binatang-binatang ni.. Hihihi..
Selepas beberapa jam perjalanan kitorg mendaki Bukit Tinggi, tetibe kitorg ternampak signboard Rabbit Park. MIDORI yang drive mase tu terus buat *drift* nak masuk parking.. hahaha..
Dah parking tu ape lg, sume kelam kabut kuar dr kete sbb nk tgk rabbit.. Dah beli tiket pe sume kitorg pn masuk la Rabbit Park tu.. Macam yang korg tgk, rabbit tu sume tomey2.. Adik MIDORI c Yuyun tu selamber je pergi angkat rabbit tu.. eee die ingt patung ke ape.. MIDORI suke tgk tp takut nk pegang.. ngeee
Kalau korg nk tengok rabbit datang la kt cni.. Korg leh masuk kt tempat khas yg kite boleh masuk pastu boleh lari2 dengan rabbit tu.. hik4.. tomey tau..
Tengok je la rabbit2 kt pic tu sume tomey2.. Pastu pic yang last tu kn, tu la G-Force.. hahaha.. yang men kt wayang tu.. Darwin, Juane, Hurley n ade lagi 2 MIDORI tak ingat name die.. hahaha.. Hamster yang konon2nye super hero.. ngeee









4 comments:

  1. i love rabbit!!mr.mrs.bunny!!hehheee

    ReplyDelete
  2. hahaha... MIDORI suke rabbit.. tp suke dr jauh je la.. hahaha.. adeke rabbit tu kejar MIDORI.. eee xpatut btol.. nk amek gambar pn takut tau.. hahaha

    ReplyDelete
  3. i love rabbit!!
    tapi my dad tak bagi bela laa

    ReplyDelete

Followers