02 April 2010

BACKGROUND COLOUR

Hai!! Hahahaha.. Salam semua..

Apehal tetibe gelak yer? Kikiki.. Tengok.. Tengokkkk.. Kegatalan tangan Midori menjadi-jadi sejak kebelakangan ini. Hahaha. Asyik berubah jer belog Midori ni. Ada jer yang tak puas hati.

Amek ko! Merah mak ngah u.. Hahaha. Samada u ols terima atau tak, Midori tak leh buat apa-apa. Marah la jari-jemari Midori yang gatal sangat ni. Ada saja nak di godek nye. Tapi Midori rasa bila background blog ni ada colour baru nampak partition2 dia kan.

Sebelum ni macam agak serabut. Tak dapat nak bayangkan yang ini untuk yang mana, yang tu untuk yang mana. Haishhh. Pening Midori fikirkan cara ni. Jadi dengan colour background dia akhirnya masalah Midori selesai. Heeee...

Tapi sesuai ke colour merah ni? Midori rasa sesuai. Cuba amat-amat lah menyerlah. Hahahaha. Takpe la asalkan pembaca setia Midori boleh terima dah la. (Ada ke pembaca setia? Hahaha.. What ever!)


Nota kakiku : Pening nak cari template yang memuaskan hatiku ini. Nak buat sendiri, harammm.. Tu la aritu orang suh blaja coding betul2 tak mau. Ni baru nak terbeliak-beliak tengok coding template tu. Hahahaha..


No comments:

Post a Comment

Followers