28 April 2010

IRMA HASMIE | AKU JELESSSSSS.... HAAA GERAM!

Umcarkkkk!! hahahaha.. Haa hari ni aku nak cerita pasal Irma Hasmie. Caittt!!

Aku baru pas selongkar die punye Fb. Arhhh.. Geram aku tengok.. Apesal die tu cantik sangat? Aku tengok semua gambar die letak kat situ semuanya cantik2. Huwaaa..... Tolong tolongggg... Aku JELESSSSS... hahahah


Muka die sweet sangat. Mekap cket, pakai baju kurong simple jer dah cun melecun. Arhhhhhh.. Lagi sekali aku JELESSSSSS...


Tengok ni!!







Cait.. Pakai baju kurong cotton jer tapi cantik giler dah.. Haishhhh.. Pelik2.. Hahahaha.. Korang tengok lagi gambar die ni.. Tengok! tengok!!!




Eee geram aku. Aku paling suke kat minah ni ialah sebab mekap die. Mekap die simple sahaja. Takde pun gune warna pelik2. So memang sweet la kalau tengok die. Separuh artis tu mekap dah la tebal, pastu penuh kaler2 pelik. Hek4.. Aku rasa die ni la paling cantik mekap die. Perhhh.. Untung ko Ahmad Nabil oiii.. Hahahaha..




Haaa korang tengok! Pakai macam ni pun cute, comel dan cantik jugak! Sape tak hangin beb!! Hahahaha.. Arhhhh.. Aku jelessssss... Tolongggg tolongggg.. Hahahaha.. Aku suke tengok die ni! Arhhhhh.. Geram! Hahahaha...
Dah2.. Dah abeh dah cerita. Korang takyah nak ternganga2 tengok si Irma tu. Aku tau die cantik. Tutop la mulot korg tu. Masuk lalat kang haaa... Kikikiki..
Kalau nak tengok lagi korang pergi Google sendiri! Huhhh..



Nota kakiku: Semua gambar ni aku amek kt Google ngn Yahoo.. Kalau nak tengok lagi korang jadi la fan Irma kt Fb die. Memang cantik giler pic die dalam tu. Huhuhuhuhu

18 comments:

  1. hehe..
    jgn jeles oke..

    -irma hasmie-

    hahaha.

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. jeles ni cik anis.. muke die sweet sangat.. cantik sangat.. hahahaha

    ReplyDelete
  3. lama tak dtg jengok midori ni hehe, midori pun comel ape :)

    ReplyDelete
  4. @farenova : hai kak.. heee memang lame pun akak tak jengok midori.. ala memang la comel tapi irma ni memang spesis pelik. die pakai cekak ntah hape2 pun tetap cantik kak.. pelik2.. heee

    @applesakura : arhhhh.. jelesssss.. hahahaha

    @ierahaziera : adeh.. cantekkkk.. huwaaaa.. jelesssss.. hahahahaha

    ReplyDelete
  5. nurul pun minat gila kat irma, dia sweet kan kan? :)

    ReplyDelete
  6. yup.. sweet.. lembut je bile die senyum.. haishhhh.. jelesssss... hahaha

    ReplyDelete
  7. cantik mmg cantik
    lagi cantik kalau tak seksi

    ReplyDelete
  8. tapi die takde la seksi sangat kot.. ade ramai lagi artis yang lagi seksi.. huhuhu..

    ReplyDelete
  9. Irma hamie mmg cun..=)
    sweet n lembut lak tu..
    sy pon minat kat dia..hehe

    ReplyDelete
  10. captain like this...thumbs up

    ReplyDelete
  11. @aku shahim : yup.. semua anugerah Allah S.W.T.. kene bersyukur. tapi aku tetap jelessss.. hahaha

    @Yuni Aisyah : Minat dekat die je ke? Midori tak minat? wakakakaka

    @captain88 : ahaks.. thumbs up too lah!! hahaha

    ReplyDelete
  12. ko x payah la nk jeles dgn irma tu, bkn ko kate ko lgcun ke...? tapi ko x secun aku la....hikhikhik

    ReplyDelete
  13. hahaha..tak sayang mulot btol si zue ni. ahaks.. kak, terima la kenyataan bahawa adik ko ni memang cun melecun.. hahahahaha :P

    ReplyDelete

Followers