19 April 2010

BLOGWALKING | KESIMPULAN UNTUK HARI INI

Huh.. Ujan dah berenti! Boleh balikkkk.. Wakakakaka.. (statement ni xde motif pun.. hahaha).


Tadi aku blogwalking, banyak la blog aku pergi. Bace2, tinggal jejak sane sini, ade yang aku komen ade yang tak.. Ikut pale aku jer la nak komen ke tak.. Hahaha.. Bukan taknak komen, entry kt blog2 tu terlampau informative dan melebihi level kemampuan otak aku ni untuk memberi komen. Jadi aku amek keputusan jadi silent reader jela.. Wahahaha..


Tapi kan, kesimpulannya, hari ni banyak blog cerita pasal Redmummy. Al maklum la blogger fofuler yang dah masuk paper. Income plak sebulan sampai 10k. Perhhh.. Aku pun ape lagi, text la Mr. Starlight. Dok pakat2 fikir macam mane Redmummy tu boleh wat income sebanyak tu sebulan.


Yang Mr. Starlight plak terkejut bila aku cakap yang Redmummy tu dapat 10k sebulan. Pastu dok tanya aku ape die buat sampai dapat income macam tu. Hahaha.. Hari ni Redmummy memang fofuler la di blog2 yang aku jelajah. Dah la die memang dah fofuler.. Giler ahhh!!..


Bila la aku @ Midori plak nak jadi fofuler macam tu. Masuk blog ni ada name aku, masuk blog sane ada name aku. Wahhh.. Meletup!! Heee.. :P Berangan la ko Midori oi!!. Cait!!


Lantak la kalau aku nak berangan pun. Ngeh ngeh ngeh.. Sekarang ni pun aku tengah berangan. Bukan berangan nak jadi fofuler, tapi aku dok berangan ape nak makan malam ni. Wuhahahahaha.. Asyik makan jer keje aku arini. Mane taknya, tengah hari tadi dok pekena megi sup kt mapley jer. Malam ni aku ingat nak makan nasi ngan tomyam la. Kekekeke.. Slurppppp... Perhhhh leleh air liur aku dah.. Kahkahkahkah





Adehhh.. Mantap wa cakap luuuu!!.. Kekekeke... Jemput mamam kawan2.. :P





Nota kakiku: Nak tup kedai dah. dah kul 9.00mlm!! Tepat!! Huwaaa.. kemas2.. balik2!!.. kekeke

5 comments:

  1. salam..uwaa..terliur tgk gmbo tomyam tuh..hmm lapo mlm2 nie...

    ReplyDelete
  2. 10k 10k last2 gambar tomyam... wakaka
    nk juga.. post mai naa.. hehehe
    (mcm tomyam udang je tgk) nyam3..

    ReplyDelete
  3. banyak kan yang buat entri sama.. jadi cam bosan nak komen.. haha

    ReplyDelete
  4. kekekeke... lapo jom mamam!!!.. ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete

Followers