30 April 2010

SURAT UTK TOK TI | Siti Nurhaliza lahhhh.. Sape lagi??


Morning deknon-deknon semua. Haaa.. Pagi aku buat entry hari ni tau.. Hahahaha.. Entry ni adalah kesinambungan produk Tok Ti kita tu. Alaa Simply Siti. Haaa deknon-deknon yang tak bace lagi entry semalam tu klik sini untuk tahu cerita dari mula. Nanti takde la orang kata macam kera masuk kampungkan korang semua. Ahakss..


Haa, entry aku semalam banyak jugak orang komen. Rata-rata mengatakan produk tu MAHAL. Haa.. Ni aku ade surat untuk Tok Ti. Aku tulis sendiri ok.. Simply Siti punye pasal.



Kehadapan Tok Ti yang cantik jelita,


Tok Ti, nama saya Kak Non. Saya peminat Tok Ti dan Simply Siti Tok Ti tu. Masalah Kak Non kau ni sekarang, produk Tok Ti tu agak mahal. Lebih mahal dari ZA, dan Maybelline Tok Ti oiii.. Tok Ti, sila amek tindakan segera. Ahaks. Kalau campact powder jer dah berharga RM50 ke atas, ape cerr Tok Ti oiii? Baik kak non kau ni beli Loreal atau Revlon. Dah tentu2 mai dari oversea Tok Ti..


Kak Non bukan ape Tok Ti. Kan Non teringin nak try test Simply Siti tu haa.. Orang cakap cantik bila digunakan (Orang lain cakap yer Tok Ti, Kak Non sampaikan ajer..). Alaaa. Tok Ti, bagi la diskaun ke ape ke.. Diskaun 50% ke 70% ke kan? Baru la berbaloi-baloi. :P


Kalau barang import tu Kak Non tak kisah la mahal sebab banyak kene cukai. Kan? Kan? Tapi ni kan barang buatan Malaysia. Kite kan 1 Malaysia Tok Ti. Tok Ti kene la consider keadaan kami ni Tok Ti. Kami takde duit tapi kami nak cantik macam Tok Ti jugak. Terutamanye Kak Non ko ni haaa.. Kang larik plak Abang Non ko tu. Alaa Tok Ti kasi turun cket jer harga. Lagipun kan Tok Ti cakap, produk tu untuk semua lapisan masyarakat. Apa salahnya kalau Tok Ti buat amal jariah cket dengan Kak Non kau ni haaa..


Hek4. Tok Ti, jangan la amek hati yer dengan Kak Non kau ni. Kak Non cume menggunakan hak Kak Non sebagai pengguna sahaja. Menegur mana yang patut, meluahkan isi hati Kak Non. Bayangkan Tok Ti, Kak Non dah pegang dah Simply Siti tu, tapi bila tengok tag harga.. Rasa nak terlepas Tok Ti! Bukan nak terlepas Tok Ti la, nak terlepas barang tu laa. Ahaks.. Lagipun kalau turun cikettttt jer harga tu kompem Tok Ti, kompem seluruh Malaysia sold out Tok Ti oiii.. Yela, semua orang nak cantik cam Tok Ti. Kak Non pun nak tumpang sekaki. Ahaks.


Ok la Tok Ti. Kak Non dah penat membebel. Harap Tok Ti pertimbangkan la yer. Ramai deknon-deknon kt luar sane minat ngn produk Tok Ti tu. Tapi budget membataskan segalanya.


Thanks Tok Ti. Tok Ti tetap terbaikkk.. Flying kiss dari Kak Non tuk Tok Ti. Mmmuahhh... Salam.



Haaaa... Amacam deknon-deknon semua? Ok tak surat tuk Tok Tu? Ada nak tambah apa2 lagi tak? Kalau ada nak tambah korang bagitau aku @ kaknon korang ni. Ahaks.. Joyah aku arini.. Aku geram ni. Tak dapat merasa lagi Simply Siti tu. Ngeeee~~


Nota kakiku: Esok nak g usha lagi Simply Siti tu. Geram ni selagi tak dapat. Ahaks :P

12 comments:

  1. wah2 bernas sungguh surat mu ini dik non~hee

    ReplyDelete
  2. hahahha i like....sokong3x

    ReplyDelete
  3. taw xpe. harga die cm agak melampau kot. drpd spend belambak ntuk product bru yg xtaw sesuai ke x, baik la beli revlon, laureal or something. xpon bobbi brown ke kn, mmg heaven gile! HAHA!

    ReplyDelete
  4. uwaaa, siap nak ngantor surat lagii

    ReplyDelete
  5. @applesakura : hahaha.. kak non memang geram deknon oi.. kaknon dah pegang dah. eeeee... hahahaha

    @inumatin : bgs deknon. sokong la kaknon kau ni.. hahaha

    @Lin O : hahaha.. kaknon setuju. tapi ada yang bgtau kaknon kan, cantik bila dah pkai. kot2 die memang cantik kot.. Hahaha.. Takpela deknon,kau beli la mekap ape yg kau nak.. Hahahaha.. Kaknon tak pakse.. hihihi..

    @bspotgurl : of coz la deknon.. Kaknon dah pegang dah lipsetik ngan compact powder. tp apakan daya.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. ngeh4
    yeke?
    x pnah tgk lg
    alaaa tp standard la kot kan
    harga artis tu
    huhuhuh

    ReplyDelete
  7. mungkin kualiti produk tu setanding dgn Loreal?? hehehe..ala maybelline tu bukannya bagus pon,especially Lipstic lagi ler, compact powder n foundation pon kureng..mungkin produk simplysiti ni lagi better...hehehe

    ReplyDelete
  8. ermmmm...cmne ye....payah nak komen ni....
    sya x tau pape.huhu...
    nak beli minyak rambut harga 5 6 ringgit pun da kira mahal da kot....
    xtau la ladies punye barang ni...
    papepun elok beli barangan malaysia....

    tumpang lalu....:)

    ReplyDelete
  9. @Ery Farieha : ahaks.. bukan artis je yg beli deknon oi.. hahaha..

    @rossoneri : myb la kot.. kaknon tak penah gune compact powder maybelline. Gune ZA. Memang mantap deknon oiii.. Hahahaha..

    @APAN : hahaha.. takpela dek. akak tak kisah. kau komen jela ape yg kau tau dekkk.. hahaha

    ReplyDelete
  10. mahal nye,powder pon da 50 keatas..
    walau pon saye nih laki,hehe xsangke plak di jual semahal tuh..
    xpatot-xpatot

    ReplyDelete
  11. salam......saye rase berbaloi kot harga die mcm tu..
    first made in korea...
    setau saye produk2 korea ni bagus2....
    second halal.......
    produk2 lain ade ke logo halal????
    third...pasal bedak die tu...
    klu jatuh bedak..bedak takkan retak ...
    saye dulu pakai za and maybeline and revlon...jatuh sikit je dah retak....
    bagi saye biar mahal tapi ade logo HALAL

    ReplyDelete
  12. produk simplysiti klau nk murah...g watson ke guardian...pkailah tester2 kt c2..mmg mngancam...sbb slalu wat,,,haha

    ReplyDelete

Followers