17 April 2010

BLOGGER!!

Salam.. Haa arini mood dah ok cket. Sebab akhirnya takyah tengok muka mangkuk tu.. Dah2! stop cite pasal mangkuk ayon berkarat tu!! Go to hell! Cket jer ok. Masih berbaki lagi ni!!

Haa ni entry midori@aku yang ke-100. Hahahah.. Entah apa-apa la yang aku post kt blog ni.. Sampai 100 dah.

Korang nak tau tak ape aku tengah buat? Aku sekarang nak jadi budak jahat! Oopss bukan budak dah.. Heee.. Nak jadi orang jahat!! Nak jadi samseng!! Aku pun tak tau kenapa aku nak jadi macam tu. Tapi itu la perasaan aku sekarang. Mesti korang cakap aku mengarutkan? kan? kan? Tapi aku tak kisah. Nak jadi jahat!!!

Tak nak jadi budak baik, lemah lembut n tomey lagi!! Nak jadi budak jahat, comot & kaki pukul!!.. Kaki jer yang pukul tangan tak.. HEeeeee.. Ape la aku merepek ni..

Aku tak kisah korang nak bace ke tak nak ke entry aku ni. Lantak la.. Kalau korang rasa tak suka sile bla!! Banyak sangat blogger2 yang asyik tak puas hati dengan blogger lain. Ape masalah korang ni? Lantak la diorg nak tulis apa pun kat blog diorang!! Korang plak yang sibuk2 nak nilai blog orang lain. Jaga blog korang sendiri je dah la.

Ada jugak yang dok cakap pasal blog orang tapi aku tengok blog dia pun lebih kurang sama jugak.. Takat letak tajuk gempak tapi isi hampagas!! Pelik2..

Bagi aku kalau korang tak suke ape yang blogger tu tulis kt blog diorang korang bla jela.. Abeh cita.. Ni tak, macam2 korang nak kecoh.. Pelik2..

Aku pun bukan nak menyibuk, lantak la korang nak tulih ape pun tapi jangan la sibuk nak hentam orang je tak abeh2. Ni bila aku bukak blog2 diorg ni asyik la dok nak hentam blog orang lain. Korang tak penat ke?!! Aku dah lame diam jer tengok korang ni. Tapi makin menjadi-jadi plak.

Kalau korang tak suka korang dok diam2 la kat blog korang tu. Tak yah sibuk2 g blogwalking kat blog orang. Abeh cite.

Aku hanya meluahkan perasaan aku yang dah terpendam hampir setahun ni. Kalau korang tak suke terpulang la. Taknak baca pun aku kisah. Tak bukak blog aku pun aku tak kisah.

Aku pun blogging hanya untuk suka-suka jer. Bukan nak wt duit riban2 n dapat traffic sampai jammed! Aku cume nak mengembangkan otak aku ni dengan macam2 pandangan tapi bukan pandangan yang asyik hentam orang jer. Stop! Stop! Aku bosan bace blog yang dok hentam orang. Baik aku bace blog2 personal yang cerita pasal ape diorg makan ape dia beli ape dia buat! Lagi bagos!

Lantak la ape pun tujuan diorg berblogging. Nak buat duit ke ape ke. Asal tak kaco korang dah la. Ni orang tu nak cerita pasal personal pun korang nak pertikaikan. Ape kes korang ni?? Mesti sebab korang takde pengalaman yang diorg tulih tu kn? Dengki la tu! Mende la!!

Ok la.. Sape tak suke sila blaa.. Aku lagi tak suke!! Dah2 la tu cerita pasal orang. Jaga blog korang sendiri ok!!!


Nota kakiku: Aku panas dengan orang yang cakap tak serupa bikin!! GTH!! (go to hell)

9 comments:

  1. btol..
    umah kite, suke ati kiter la kan nk hias cam mane.
    haha.

    ReplyDelete
  2. follower die pon dah 100 lebih
    mantap ni

    ReplyDelete
  3. mungkin dorg ingt blog ni macam mySpace kott..haha

    ReplyDelete
  4. biarkan aje mereka..
    aku nye blog pun duk ngarut jer..
    kita yg tulis..
    ikut kita la kan..
    nk tulis n wat mcm mn..
    biarkan si luncai terjun dgn labu2nye..
    hahhaha.. :P

    ReplyDelete
  5. @saya_arief : betol tu.. umah kita, suke ati la nak tulih ape pun. asal tak ganggu hak asasi manusia dah la.

    @joegrimjow : follower banyak tak membuktikan apa2 pun, len la kalau visitor sehari beratus2.. midori blom boleh macam joe lagi.. :P

    @akmal hacks : ntah la.. tapi ikut la tuan tanah tu nak tulis ape pun. kalau dah namenye blog personal, macam2 la diorg tulih..

    @BaBy : btol2.. heeee...

    ReplyDelete
  6. kita rasa dorg ni pikir blog ni macam satu benda yang formal, kene cerita pasal benda yang informasi je ..agaknya dorg ni xtau kot, blog ni sebenarnya untuk personal tp ditontonkan untuk org ramai..sbenarnya suka hati org tu nak buat apa je pon,(cuma pandai2 lah kawal bab sensitip isu kan)..kdg2 tu,ada yang macam berlagak berpengelaman sgt tu yang rasa macam annoying skit ah...hmm xpelah, midori, keep continue on blogging, k

    ReplyDelete
  7. abeh la aku pasny kene buli dgn cek midori ..
    keh keh keh .
    tape tape , kite fightfight cam otomen eh ?
    huahua .
    dgn baby milo skali un oke gak ..
    bush ! dish ! dush !

    *midori penyek . :D
    *jgn marah :)

    ReplyDelete
  8. @rossoneri : memang pun. diorang fikir semua orang yang ade blog kene tulis bende2 yang informasi la tu. Diorg nak tulis bende informasi terpulang la, tapi jangan la nak semua orang ikut cara diorg.

    Lain orang lain caranya. Sibuk sangat la diorg ni!

    @imawari : takde kene ngn kamoo pun imawari.. Pasan sungguh kam00.. Wakakakakaka.. Kamoo jaga jela shin chan kam00 tu.. Wekk wekkk

    ReplyDelete
  9. haha nama pun dunia alam maya tanpa batasan...
    ikut suka la kn nk wat ape pn... jgn kna tangkap suda... hihihi :p

    ReplyDelete

Followers