29 April 2010

SIMPLY SITI | Bagus sangat ke?



Haipp.. Hehehe.. Apa kabar korang semua? Ada sihat kaa? Ada baik kaa? Hahaha. Suke dengan entry kentot aku? Haaa.. Korang boleh bace dan komen, tapi jangan tinggalkan kentot korang kat blog aku yer. Busyuk blog aku nanti. Aku sorang je kentot xpela.. Hahahaha



Haa. Hari ni kite cerita pasal bende lain. Yang tak busyuk.. Hahahaha.. Aku nak cerita pasal mekap la. Mekap Tok T kite tu. Siti Nurhaliza la sape lagi korang ni. Produk kosmetik die yang Simply Siti tuuuuu.. (dengan mulot yang muncung.. heee).



Aku bukan ape. Aku ni memang minat mekap2, kosmetik2 ni. Sebelom ni aku cume gune produk Maybelline, Loreal, ZA. Alaaa pendek kata yang ade kat Watson ngn Guardian tu la. Haa.. Nak dijadikan cerita, aku ada la usha barang2 si Simply Siti tu. Ade tak sape2 pernah beli dan gune? Yela, mane la tau korang beli wt perhiasan ke, bagi adiah kat orang ke kan. Aku nak tanya orang yang gune. Bagus tak produk Siti Nurhaliza tu? Harga boleh tahan mahal gak aku tengok.



Haa.. Tengok cun tak Tok Ti pakai lipsetik? Hehehehe (Google)

Mane la tau kot bagus kan. Boleh aku cube. Silap2 terus cun melecun aku pas tacap gune Simply Siti tu. Kalah si Irma Hasmie tu. Ahaks.. Aku tetap jeles ngn kau tau Irma! Apesal kau cantik sangat? Ishhhhh.. :P


Haaa.. Penat dah aku cakap ni haaa.. Takde ke respon2 dari pengguna produk Simply Siti tu? Aku dengar produk tu memang laku. Banyak yang kehabisan stok! Perhhh... Tambah kaya la ko siti oiiii.. Hahaha..


Haa ni gambar produk die. Cantik jugak die punye design. Aku memang suke blusher jenis macam tu. Sekarang aku gune blusher Elianto sebab aku suke kaler die dan design die macam Tok Ti punye la. Aku tak berapa suke Blusher Loreal. Huhuhuhu.. Maybelline ok.

Haaa.. Korang yang dah gune tu tak reti2 nak komen hasil nye? Cantik ke? Ahaks.. Yang lelaki ade pakai tak? Hek4 :P

Nota kakiku : Ahaks.. Sori la pada pembaca lelaki. Aku buat entry pasal mekap plak. Tapi ok ape. Sekurang-kurangnya, mane la tau korang nak bagi present kt wife or awek korang ke kan. Boleh bagi Simply Siti. Kompem diorg suke. Ahaks :P

17 comments:

  1. macammmm besttt je!!! nak cubaaa laaa!

    ReplyDelete
  2. hahaha. cube jangan tak cube. tak pasal aku pomot mekap Tok Ti ni. Tok Ti, bagi i jadi model u boleh?? Wakakakakaka :P

    ReplyDelete
  3. nak cuba. tapi hari tuh cari di watson
    lom sampai lagi. huhu.

    ReplyDelete
  4. hahaha.. kat kawasan midori dah bersepah dah. sampai tak cukop stok tau!! hahahaha.. mantop Tok Ti..

    ReplyDelete
  5. Hm,bagi lepat,produknya amat mahal..tak berbaloi beli..lepat masih ingat statement dia bila launch produk SimplySiti ni..dia kata produk ni sesuai untuk semua lapisan masyarakat.N kenapalah dia letak harga macam tu?mahal giler bila satu unit of produk dia..patutnya dia kena bagitau that her product is only suitable for middle n top income household..barulah betul dengan harga produknya..
    Adik saya ada gak singgah kat watson tapi bila tengok harganya terus tak beli.Mahal gler..sori,komen panjang..

    ReplyDelete
  6. memang mahal pun. maybe die nak samakan taraf dengan produk luar. Macam maybelline, loreal pe semua tu.

    Kalau die jual murah cket pun tak pe midori rasa. Tapi mahal2 pun laku giler. Abeh stok tau.. Pelik2..

    ReplyDelete
  7. Hey! :)
    Proud to say my aunt yang designkan logo and packaging for simply siti :)

    http://little-syam.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. ntah, baru ingt nak try sample, sample pon abes, cett..

    ReplyDelete
  9. sy xsuke makeup...mcm mane ni? hahhha

    ReplyDelete
  10. besh kot. barang punn mahal kan. sepupu ckp cntik bila digunakan. tapi kn, felik la. da kaya tuu, buat apa jual mahal-mahal kn? kn? heheh



    nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Maya! Kenapa nak Dani jugakk??

    ReplyDelete
  11. waaa... makeup jgn x make up.. kihkih

    ReplyDelete
  12. salam..
    kalau dah sukakan siti
    tu mesti sokong punya

    ReplyDelete
  13. uncle sudah pening kepala auntie teringin sangat nak beli produk siti nih..huhuhuu baru jer uncle belikan set SKII kat dia..begitu besar sekali pengaruh artist ni kan...uncle suruh dia perabihkan produk tu dulu baru boleh beli yang siti punya...bagus ker produk dia tu? katanya mahal gak?

    ReplyDelete
  14. haa mahal jugak la.. kalo compact powder tu 1 rm52.90.. agagaga >.< aritu tertengok kat watson.. perghh licin brg2 die.. yang kat laen full je.. sume nak cantik mcm siti, tu yang laku cepat tu.. ;D

    ReplyDelete
  15. maCy tak pakai bedak pn midori..taktau~ lalala.. hehe

    ReplyDelete
  16. mmg mhl... n dye ade yg skincare pnye... c bright ngan new age... yg c bright tu RM29.90 - RM59.90... yg new age lak RM29.90 - 69.90... ade dye pnye sample.. tgok kt watsons sample dye RM28.90.. x taw la de ape lm tue... tpi yg pasti sume kecik2... mklumla sample kn...

    ReplyDelete

Followers