27 April 2010

GAMBAR MASA FORM 3

Yuhuuu.. Everybody clap ur hand! Kekekekeke~


Apa khabar korang semua hari ni? Aku biasa ar.. BORINGGG!!! Hahahaha.. Entry aku kali ni adalah mengimbas masa zaman sekolah.. Kikiki.


Semalam aku godek2 Fb aku. Then, jumpe ramai la dak sekolah aku dulu. Ada plak yang sorang ni upload pic mase Form3. Gambar klass kitorang untuk majalah sekolah. Wahahaha.. Muke aku?? Muke aku paling tak leh blah!! Adoiiii.. Macam tak percaya itu aku! hahahaha..


Aku masa sekolah dulu aktif bersukan. Sukan kegemaran aku netball la. Captain sekolah ni!! Hahaha.. Kalau dah kuat bersukan korang tau la kulit aku kompem cerah punyooo!! Adehh.. Malu aku tengok pic tu.. Korang nak tengok ke? Hahahahaha.. Malu malu maluuu...

Ni diaaa.. Budak2 kelas 3 Arif. Masa ni tahun 2000.


Aku sekolah kat sekolah ni sampai form 3 jer. Pastu masuk teknik. Masuk teknik pun same gak. Kulit aku memang cerah giler!! hahaha..

Mesti korang tertanya2kan yang mane 1 aku? Hahaha.. Eeeee biar la rahsia.. hahaha..

Budak2 ni dah ade yang jadi mak budak dan bapak budak dah pun. Ramai dah mendirikan umah tangga. Aku jer yang terhegeh2 lagi. Ahaks. Tapi best kalau ingat kisah dulu2. Sebab sekolah ni dan kelas ni yang paling best aku pernah join.

Sekolah teknik tak best. Skema! Yang best 1 jer kat teknik, aku jadi johan bola jaring daerah gombak. Kalahkan sekolah lame aku. Hahahaha.. Tapi masa team teknik lawan sekolah lame aku, cikgu teknik tak bagi aku main. Suh aku dok jauh2. Die cakap nanti aku bias. Aku kesian doww tengok geng2 aku mase sekolah lame tu kene belasah teruk. Huhuhu.. Kami dak2 teknik memang antara top player kat gombak.

Cikgu sekolah lame aku siap suh aku pindah sekolah balik. Hahahaha.. Kesian aku tengok team die kene belasah. Tapi apakan daya, aku takleh nak khianat team aku sendiri. Aku cume suh cikgu tu sabar je la. Aku memang suke cikgu tu. Die baik. Dia lah yang pilih aku jadi player sekolah mase aku form 1. Bayangkan la, aku sorang2 jer dak form 1. Yang lain semua form 2 & 3. Memang tahap kene buli la aku masa tu. Siap diorang tak bagi aku main lagi!. Hahahaha.. Tapi aku cool. Aku wt derk jer. Nak letak aku jd simpanan yer??? Hah amek ko!! Ko sendiri yang jadi simpanan! Hahaha.. Siapa tu? Takyah la korang tau. Korang cume harus tau die berlagak macam kapten. Hahahahahahaha..

Cume yang tak bestnye kan, dah la dalam team aku kene buli ngn dak form 2 & 3. Budak form 1 pun ramai tak puas hati dengan aku. Termasuk la seorang sahabat yang rapat dengan aku. Sebab masa pemilihan terakhir, die kalah dengan aku. Huhuhu.. Tapi aku tetap cool. Aku tetap tegur dan kawan dengan dia. Dan bila team sekolah tu dah jatuh ke tangan aku, orang pertama yang aku pilih, adalah dia. Sejak tu, dia layan aku macam time kitorang rapat tu.. Huhuhuhu..

Bila aku masuk teknik. Team tu di ambil alih oleh dak form 5. Huhuhu.. Cian2..

Hurm.. Habis dahh!! Dah dah g buat keje. Ponteng keje korang ni!.. Hahahaha


15 comments:

  1. alahai~~~
    buat ku teringat zaman dulu2 ja...haizz

    ReplyDelete
  2. zaman sekolah = zaman yang sangat besh!!

    http://inilablogaku.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. hahaha... mase sekolah2 la best.. kikikiki..

    ReplyDelete
  4. betol tu nolyumar.. time sekolah la best! haha

    ReplyDelete
  5. alamak cam borink lak kt asrama.. kikiki

    ReplyDelete
  6. @Bloggerina : 5 tahun? tknik 2tahun pun dah membosankan! hahaha

    @Neo : bukan macam tapi memang borinkkk.. hahaha

    ReplyDelete
  7. hehe..
    kalau tegk muke dulu2 agak kelaka kan he

    ReplyDelete
  8. @Zumie : hahaha.. memang klaka pun.. macam tak percaya jer tu midori.. kahkahkah

    ReplyDelete
  9. betol ke kelakar?? kasi ZOOM! cket... muehehe

    ReplyDelete
  10. 5 thun da tinggalkan zaman sekolah lalala

    ReplyDelete
  11. ratu netball lh ni yer..=P time sklh dlu akak tau jd tukang sokong jer..hehe..aa kt fb sume muka zman skolah terkeluar..kdg2 xcaye yg tue kte kn..

    ReplyDelete
  12. @ si lampu neon : dah 8 tahun meninggalkan zaman sekolah.. huwaaaa.. adekah aku semakin tua?? hukhukhuk

    @delour : ratu batu kak.. hahaha.. memang tak caye pun dan taknak percaya! hahaha... sy ade pic mase zaman2 kegemilangan dulu. tapi malu nak tunjuk.. wakakakak~

    ReplyDelete
  13. Woah..form 3 mmg best sbb ramai lg kawan2.
    masuk form 4 bdk2 sume dah pecah, pindah teknik la.klas dah berkurang..sedey..=(

    ReplyDelete
  14. Salam
    Wow!bestlah zaman sekolah dulu..jumpa kawan2 yang best!Thankz coz sudi lawat blog lepat..

    ReplyDelete

Followers