04 May 2010

AWARD | Kaknon Terima Award Lagikk.. Thanks Deknon.

Salam deknon-deknon sekalian. Salam juga kepada peminat-peminat kaknon. Ahaks.. Takde la. Saje je nak buat lawak yang tak lawak pagi2 ni. Pagi ke??? Ahaks. Haaa, deknon semua ape khabar? Dah breakfast? Korang breakfast ke korang lunch terus tu?? Amboiiii.. Bukan main menimbun lagi nasik dalam pinggan tu!! Hahahaha...



Ok la deknon, entry kaknon untuk permulaan hari ni. Permulaan yer deknon. Makne nye nanti akan ade entry entry entry dan entry lagi. Hahahahaha. Ok, sebenarnya, semalam kaknon ade dapat award dari seorang deknon ni. Die selalu jugak komen entry kaknon. Thanks deknon. Kaknon tau, entry kaknon tak ilmiah langsung! Tapi ade jugak komen dari korang semua. Hek4. Die adalah Captain88. Thanks again deknon.



Lepas tu, tadi kaknon baru cekidaut shoutmix kaknon. Ada sorang lagi deknon yang bagi award dekat kaknon. Die adelah Fuzy. Thanks deknon.



Deknon berdua ni bagi award yg same dekat kaknon.




Haa.. Ini la award nye. Sebenarnya kaknon dah dapat dah award ni. Tapi untuk deknon2 yang dah susah payah bagi kat kaknon award ni, kaknon akan buat sekali lagi yer.. Kaknon tau susah nak buat award ni. Nak taip2, nak cari sape kite nak bagi kan.. Jadinya kan.. Kaknon tak tau nak bagi dekat sape jup kaknon pk.. Hurmmmmmm..

1. days - ni kawan blogger kaknon ni. sekepala!! caya la ko days. aku ikhlas ni weh.. hahaha

2. cemomoi

3. Yatre Hayati

4. sweeTsour

5. Sophie

6. Nisaeciz

Haa.. adoiii.. penat kaknon nak taip. Sebenarnya banyak lagi kaknon nak bagi. kalau boleh nak bagi kat semua deknon yang komen, follow dan selalu lawat blog kaknon. Ramai sangat2. Kaknon hargai deknon2 semua. Tapi memang hampir berpinau mata kaknon tengok link2 tu semua. Takpe la deknon. Nanti kaknon buat khas untuk deknon2 semua yer. Baru adil kan? kan? kan?

Nota kakiku : Thanks pada deknon2 yang bagi award kat kaknon. Terima kasih juga sebab lawat blog kaknon, bace entry kaknon yer. Ehhh, ini bukan ayat taching2 ek. Ini untuk terima kasih kat deknon2 semua ok. Heee..

8 comments:

  1. hattoi. susah2 je bagi award ni. ilapu la kaknon. ;D

    NISECA suka merapu

    ReplyDelete
  2. hahaha.. tak de la susah sangat deknon. tapi susah la jugak.. hahahahaha

    ReplyDelete
  3. thanks..nanti kita paste k !!=)

    ReplyDelete
  4. Sophie dpt? hehehe.. Flattered..Tapi sophie x wat entry taw..Dah penah dpt award nie..=)

    ReplyDelete
  5. yeah... kaknon mmg sporting...

    ReplyDelete
  6. wooo tima kasih... bila orang bagi hadiah maknanya orang sayang kat kita laaaa

    ReplyDelete

Followers