03 May 2010

BILA KAKNON MEMBEBEL

Umcarkkkk!!! Haaaa... Kaknon menulis entry sekali lagi. Deknon2 semua wajib bace ok. Hak4.. Ini adalah paksaan. Kikikiki..

Haaa.. kaknon baru dapat bersenang lenang ni haaa.. Baru pas bace berita gitu. Hari ni berita utama "Seorang isteri kene belasah dengan suami hanya kerana berbual di telefon dengan lelaki lain". Ahaks. Kaknon rasa nak gelak jugak mase bace tu. Ade ke tulis "hanya kerana". Dah tau dah kawen dan mungkin suami tu kuat cemburu jangan la cari pasal. Tapi kaknon kesian jugak, sebab bukan cket2 die kene belasah, tapi sampai mati. Huhuhuhu.. Yang suami pun 1 hal, kalau cemburu sekali pun jangan la dok belasah isteri sampai mati. Isteri tu kan tanggungjawab yang Allah S.W.T berikan pada suami. Perlu di belai dan dimanja. Kalau salah tegur tapi bukan belasah sampai mati. Aduhai deknon2 sekalian.

Yang isteri pun kene la jaga jugak kan. Ape yang suami tak suke jangan buat. Terutama membabitkan orang ketiga. Dosa besar tu deknon membelakangkan suami. Lelaki lain deknon, diorg memang boleh kawen 4. Kalau mampu dari segi zahir dan batin yer deknon2 semua. Kalau setakat batin je yang mampu, renti kan la deknon oiiiii. Makan pun berkais-kais, ade hati nak kawen banyak. Huh.. Nyah kau di sana!!

Tapi kaknon pun sebenarnya tak leh nak komen lebih2 kan. Sebab kaknon xde mase kejadian tu. Kita pun tak tau cerita sebenarkan. Cuma kesian la dengan wanita tu. Mengikut berita tu, die kene belasah depan anak die yang berumur 12 tahun. Huhuhuhu.. Macam2 la sekarang ni. Takot jugak kaknon memikirkan nya.

Satu lagi, terima kasih kepada deknon yang bgtau Shahir terkeluar semalam. Huwaaaa.. Kaknon baru nak minat Shahir. Tak sempat kaknon nak vote gitu.. Huhuhuhu.. Ingatkan Maulana yang keluar. Heeee... Teringat time die mengata si Azmi tu. Suara biasa2 kata kooo... Adeh. Pandai Maulana jadi pengkritik yer. Boleh ganti Adlin gitu. Kikikiki..

Nak buat camne kan. Shahir dah terkeluar. Kaknon dah takde hati nak tengok AF. Huhuhuhu.. Orang kata macam dah xde seri gitu.. Hek4.. Tak pe la Shahir. Semoga deknon lebih berjaya di luar yer. Jangan lupe diri yer deknon. Mane tau boleh jadi cam Anum. Kuar awal tapi dah dapat buat single. Ye tak deknon Shahir? Hek4..


Nota kakiku : Kaknon teringat zaman Mawi dulu. Time tu AF memang ditunggu2 setiap minggu. Rasa rugi kalau tak tengok. Tapi sekarang, tengok pun takpe tak tengok pun takpe. Hahahahaha..

8 comments:

  1. neknon...
    i'm heree~~

    ehehe..

    uish..tak sgke.
    ade gak laki cmburu smpai cmtu ..

    hmm..
    laki ni..
    kalu cmburu..
    ikhlas ke ?

    ReplyDelete
  2. skodeng kaknon membebel pot pet pot pet.. :p

    ReplyDelete
  3. kaknon...nenon datang menyemak kat sini...ihiks.s..

    ReplyDelete
  4. Trima kasih ya buat kunjungannya di blogku, btw mana ney profilenya he he

    ReplyDelete
  5. wahhh kaknon... kenmain lagik ye suami tu, suka2 suki2 dia je pukul smpai mati. kot ye ponnn pompuan tu salah, sape kita nk amik nyawa hamba Allah yg lain? wahhh bermadah lak daku, hahahah

    kannnnnnnnnn kak, ku pun sedey shahir kuar, dia best aper, ramai lg yg x best bbnding dia dlm tuh. cissssss.... kaknon, nak link exchange mulehhh? ku link kaknon yer satgi...

    ReplyDelete
  6. huishhh kak non. takutnya la kn kot2 bakal laki saya mcm tu. dia da la memang panas baran. tapi kalah lah dgn panas baran saya. agak2, sapa kena belasah nti? dia ke dia? huahua

    NISECA suka merapu

    ReplyDelete
  7. hahaha.. thanks deknon. korang ati2 la pilih suami yer. jangan tersalah pilih. kaknon pun pilih jugak.

    pilih punya pilih, terrrpilih abg non korang tu. nasib baik cikmat tu hensem. hahahahaha. hensem ke??? :P

    ReplyDelete

Followers