28 May 2010

BLOGGER DENGAN TIPS TRAFFIC YANG TAK SERUPA TIPS!!

Salam sekali lagi deknon. Blogger dengan tips traffic yang tak serupa tips!! Paham tak ayat tu? Kalau tak paham deknon gali lagi yer. Hahaha.. Sejak akhir-akhir ini, kaknon sedar sedang berlaku sesuatu yang pelik dikalangan blogger. Ape yang pelik tu kaknon? Heee..

Ada sesetengah blogger yang cuba memberi tips untuk meningkatkan traffic ke blog tapi bila kaknon tengok dan baca, tips nye kemana trafficnya pun kemana. Adess.. Almaklum la, kaknon ni suka baca bab-bab cari traffic ni. Yela, blog kaknon traffic nya tak mantap. Jadi kaknon memang rajin la cari tips naik traffic ni.

Kadang-kadang rasa tertipu jugak. Kaknon taknak menuding jari pada sesiapa. Cuma kalau boleh, pada mereka yang nak bagi tips tu, buat la betol2. Jangan la membebel tak tentu arah, lepas tu tips nya Sebaris dan kadang-kadang, kaknon tak paham mana tips nya. Tercari-cari kaknon. Mana tips? Mana? Mana??? Prepare la betol2 kalau nak bagi tips. Lain la kalau nak mengarut, tak yah la prepare ape-ape. Tulih je sesuka hati.

Kaknon tau, mungkin salah kaknon juga main terjah je kalau nampak tajuk entry mengenai cara-cara menaikkan traffic ke blog. Tapi kalau kita tak buka kita tak tahu kan apa isinya. Memang banyak top-top blogger yang bagi tips, tapi kadang-kadang kaknon suka yang fresh. Blogger baru pun ramai yang bagus. Tapi itu la, sekali "tipah tertipu bangggg~".. Hahahaha..

Jangan la permainankan hati dan perasaan kaknon deknon oiii.. Hahahaha..


Nota kakiku : Bagi la tips dengan ikhlas. Dapat pahala kalau bantu orang dekkkk..

15 comments:

  1. traficc saye pon tak bape mantap sebab bz..keje banyak..tak bape sempat nak blogwaking lelama..huhu

    ReplyDelete
  2. hmm...mcm tu ke..sy tkpernh jumpa lak blog mcm tu..haih...tah pape tah mereka ni kan..

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    SPONGEBOB & PARTRICK

    ReplyDelete
  3. takperlah..kak berusaha pelan2..insyallah banyaklah trafik..jgn putus asa yer

    ReplyDelete
  4. Kejadian sebegitu memang selalu berlaku.... saya pun ade terkena gak...

    ReplyDelete
  5. Biasanya orang kasi tips ala kadar tue ... biasalah just manipulasi tajuk je kan....

    ReplyDelete
  6. Ramai orang cadangkan supaya buat topik dan isu kontroversi untuk tarik trafik tinggi dan tak lupa gak pasal HOT KEYWORD dalam search engine

    ReplyDelete
  7. Blogwalking cari traffics.. ahaks

    http://ohserius.110mb.com/blog.php

    ReplyDelete
  8. Pada siapa pun akak tuju, tak kisahlah. Tapi apa-apa pun mencuba itu lebih baik dari duduk diam dan tidak mencuba. Tak faham boleh bertanya. Semua tak datang bergolek kaknon ooiii. Trafik saya pun tak kemana...ini kerana kesibukan yang melanda disamping tak berkesempatan mengupdate blog. Apa-apa pun blogwalking adalah cara terbaik kalau kaknon seratus peratus masa mengadap blog.

    ReplyDelete
  9. salam kak non, blog saya trafic lagi selalu merah...sejak ade fb lagi la lengang...konon2 bz kat fb...hehe..apa2 pun kite go slow yer...kak non..janji MANTOP!

    ReplyDelete
  10. salam..separuh terasa sbb sy pun dok sibuk bagi tips..tp tips tu based pd peningkatan blog sy sendiri..hrp2 org paham la apa yg newbie cam sy tulis,huhu..

    alhamdulillah Alexa rank dah cecah 800K++

    ReplyDelete
  11. infonya sangat bermafaat bro.......
    nice posting :)

    ReplyDelete
  12. blog saya pun sama bleh kira berapa org yg masuk blog saya...sedih ni..

    ReplyDelete
  13. ya betol kak non.. kekadang deknon pun tertipu..

    ReplyDelete

Followers