25 May 2010

KEDAI NAJI$

Salam semua.. Dah makan ke blom? Kaknon baru je makan tengah hari + breakfast sekali. Hahahaha.. Hari sangat2 la busy. Takdan nak makan, ade je yang mengganggu konsentrasi kaknon. Heee.


Kaknon nak share dengan deknon 1 gambar yang buat kaknon rasa pening2 lalat, rasa nak muntah pun ada. Hahaha...


KLIK UNTUK TUMBESARA YANG SIHAT!!

Hehehehe.. apa yang deknon semua nampak? Hahahahahaha.. Tak sangka kaknon. Ramai sungguh manusia yang kreatif macam ni. Adehhh.. Ade pulak name kedainya N.A.J.I*.. Hahahahaha.. Adoiii..

Nota kakiku : Bagi la name leklok cket.. Hehehehe.. Siapa la yang buat kerja ni.. :P

11 comments:

  1. kaknon. tengok papan2 tanda lain macam tulisan korea atau jepun kan. mungkin najis tu mksud lain bg mereka. :)

    kalau kat malaysia, pasti ada tulisan malay kat mana2 papan tanda kan. ;))

    ReplyDelete
  2. hahahaha.. yup.. kaknon pun rasa dengan luar negara. tapi rasa kelakar pulak bila kita yang baca. sebab kita tau maksudnya tu lain.. hahahaha.. agaknya apela maksud NAJI$ tu kat negara diorang.. hahaha

    ReplyDelete
  3. hahaaa.. kat mana lah kedai tu? ade ke patut pakai nama najis.. sign board salah eja kot :P

    ReplyDelete
  4. astaga..
    ada jugak kedai mcm ni?
    wakakakakakakaka~!!
    mana kak non amek gamba ni?
    wahahahaha~!!

    ReplyDelete
  5. kat korea takpa..dia tak paham ada maksud najis.
    hehehe..macam lambang persatuan apa2 je tu..
    silap2 seni mempertahankan diri kut..hahaha

    ReplyDelete
  6. kaknon kalau g Jepun jgn sekali2 sebut mangkuk kat dorag hahahahahha

    ReplyDelete
  7. @silence shooter : dr emel kaknon.. tapi kalau nak cari kat google pun byk gambar pelik2.. tapi kene rajin cari laa.. kaknon takde kerajinan.. hahahaha..

    @faizal : erkk? seni mempertahankan diri? hahahaha

    @farahfatihah : mangkuk tu ape maksudnye kalau dekat jepun?

    ReplyDelete
  8. mangkok maksudnyer bowl..
    wakakakaka~!!!

    ReplyDelete
  9. cait.. sbr jela.. kekekeke~ tu bhs inggeris kn??

    ReplyDelete
  10. haha,maybe ada makna yang baik kott, miahaha :)

    ReplyDelete
  11. hhari tue yengok kat mana tah..pic2 dari negara asing..word dia ejaan malay...mungkin fahaman depa len kot

    ReplyDelete

Followers