07 May 2010

SELAMAT BERCUTI HUJUNG MINGGU!!

Yuhuuuu.. Deknonnnn.. Buat ape tu? Kekekeke.. Wahhhh.. Pejam celik pejam celik, dah hari jumaat rupanya. Esok hari sabtu. Rasa macam kejap sangat minggu ni. Mungkin sebab kaknon sangat busy kot.


Ok, hujung minggu ni apa plan deknon semua? Kaknon? Plan cuti hujung minggu ni adalah :

1. Shopping


2. Shopping


3. Shopping


4. Shopping


5. Makan KFC (Kaknon dah lame tak pekena KFC. Teringat Cheezy Wedges. Nyam nyam nyammm..)


6. Shopping


7. Shopping


8. Tengok badminton Piala Thomas. (Masih berkira-kira nak pergi stadium. Almaklum la takut H1N1. Tapi shopping tak takut plak yer??? Hahahahahaha...)


Ok, tu la plan kaknon. Hahahahaha.. Shopping ape tu kaknon tak tau. Tapi memang nak shopping. Ehhhh.. Minggu lepas kaknon baru beli kasut tapi tak sempat pakai lagi. Sebenarnya lupa yang ade beli kasut tu. Hahahahhahah..


Kepada deknon semua. Selamat bercuti hujung minggu. Bila berjalan tu hati-hati. Jangan bawak kereta laju-laju. Masa jalan tu jangan nak happy2 nak berlenggang2 sangat. Jaga beg, perhati orang sekeliling. Kaknpn suh perhatikan yer bukan mengumpat. Hahahaha..


Dan paling penting. Jangan lupa masuk blog kaknon ni. Kaknon tetap update walaupun mase cuti ok. Hahahahaha..



22 comments:

  1. selamat cuti ujung minggu kaknon~

    ReplyDelete
  2. ehhh,kebetulan lah jadual kite :)

    ReplyDelete
  3. sedapnyee tgk wedges..lapo la plak..

    ReplyDelete
  4. cheesy wedges.
    yummy!
    * happy holiday :)

    ReplyDelete
  5. terliur tengok wedges....

    ReplyDelete
  6. alamak..tbe aisya rse nk mkn mcD la plak kaknon..hehehe..jom g mcD..:p

    ReplyDelete
  7. selamat bercuti.. hujung minggu ni memang best untuk jejalan semua..sbb hari2 biasa bz

    ReplyDelete
  8. selamat bercuti pula jiran, salam ziarah

    ReplyDelete
  9. hpy weekend =))
    jom kite shopping....i lurve shopping =))

    ReplyDelete
  10. xleh nak enjoy this weekend..nak kena siapkan tesis..huwaaaaa jealous

    ReplyDelete
  11. wahh... tahniah, ko telah berjaya membuatkan aku rasa nak makan kfc.. huhu... :P

    ReplyDelete
  12. salam..
    alamakk..
    sedapnya

    ReplyDelete
  13. salam singgah..
    alahai terliur tgk cheezy wedges ! hee~

    ReplyDelete
  14. meh dtg shopping sini..baru nbest..hehe

    ReplyDelete
  15. best nya kak non shopping..

    ReplyDelete
  16. Hahaha.. thanks deknon semua.. memang saje je nak bg korang terliur tengok wedges tu. hahahaha..

    tapikan, kaknon sendiri pun terliur jugakkkkk.. huwaaaaa.... :P

    ReplyDelete

Followers