01 May 2010

KAKNON OUTING HARI NI...

Salam deknon-deknon semua.. Apa korang buat hari ni? Kaknon baru lepas tengok cerita TomYam Goong. Walaupun cerita tu dah lame, tapi memang berbaloi untuk tengok semula tau.



Haaa.. Hari ni emosi kaknon dah stabil. Seperti yang dijanjikan, hari ni kaknon outing dengan family kaknon. Ayah Rock, Mama Vouge & Cik Jijah Lenggang. Tapi takde la beli macam-macam pun. Dah lame dah kaknon tak keluar shopping. Tadi pergi kat The Mines jer. Dekat dengan umah kaknon. Kaknon malas nak g KL. Sesakkk.. Panassss.. Naik jerawat muke kaknon nanti. Lari plak abang non @ Cikmat hensem tu nanti. Hahahaha...



Tadi ayah kaknon beli video cam. Actually dulu die memang ade bende tu. Tapi aritu umah kaknon kene masuk PEROMPAKKKK.. Habis lesap semuanya. Ni terpaksa la beli baru. Nasib baik lah sekarang video cam harga nya tak semahal dulu. Mase dulu sangap jugak la nak dapatkan 1 tu. Last2 kene kebas dengan perompak. Huh..






Jadi tadi kami beli yang biase2 je la. Asalkan boleh amek gambar dan kualitinya tak teruk sangat ok la kan.





Haa.. Ni la hasil ronda-ronda kaknon & family tadi.

Lepas tu kan. Kaknon berkenan dengan satu laptop ni. Laptop yg tecik tomey tu. Harganya Rm1290.00.. Brand Samsung kaler pink. Kaknon dah roger kat abang non @ Cik mat hensem tu. Die cakap ok. Hahahaha.. Alhamdulillah. Maceh abang non. (Tapi kaknon tak sambau lagi. Baru dapat permission dari abang non.. Hihihihi).



Eeeee.. xsabar2 rasanya nak dapat laptop tu.. Takde la kaknon berebut ngn cik jijah lagi. Kalau tak susah kaknon nak blogging. Berebut-rebut ngn cik jijah. Huhhh.. Ni pun baru buat rampasan dari cik jijah.



Haaa... Ni la Cik Jijah Lenggang. Pemalu la konon.. Ahaks..



Tadi pas beli video cam, kaknon jalan2 la kat situ. Sekali Cik Jijah ngan Mama Vogue singgah kedai kasut. Diorang pun pilih kasut la kan. Kaknon pun teringin gak. Kaknon pun try test. Last2 jumpe yang berkenan. Beli yang murah dah simple jer. Ganti kan kasut kaknon yang kene rogol sampai koyak rabak dengan Cik T (tikus sengal). Bukan Tok Ti yer deknon-deknon semua. Hahahaha.. Korang bayangkan la, Cik T tu memang dengki dengan kaknon!! Die rogol sampai rabak kasut kaknon yang kakak kaknon belikan!! Saket hati kaknon!! Memang tak leh nak buat apa dah. Hurmmm.. Nanti kaknon upload pic kasut tu. Kecian die.. HUwaaaa....






Haa.. Ni la kasut kaknon yang baru beli tu.. Murah jer. Kaknon kalau takde diskaun kaknon takkan beli.. Ahaks. Buat ape nak beli mahal2. Nak letak kat kaki jer kan. Asal kaknon selesa dah la.

Ok la deknon. Penat outing tadi pun tak abeh lagi.. Lain kali kaknon membebel lagi yer..Byeee.. Heee

Nota kakiku : Geram betol dengan Cik T yang kejam tu!! Huh.. Terbang duit kaknon beli kasut baru (Duit ayah kaknon sebenarnye.. Hahahaha)

3 comments:

  1. baiknye abang non.. :P



    komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>BLOGWALKING YANG TAK IKHLAS !!! JOMLAH BERUBAH !!! MESTI BACA !!



    ReplyDelete
  2. Bnyaknye shopping..Whaa,bestnya nak dapat lappy baru

    ReplyDelete
  3. na jugak lappy baru . kite tukar due la kaknon :)

    ReplyDelete

Followers