02 May 2010

BLOGWALKING MEMBOSANKAN!!

Huhhh.. Penatnye kaknon.. Letih betol blogwalking. Bukan ape deknon2 sekalian. Kaknon geram kalau tenet ni lembab pastu nak blogwalking pun tak best!!. Memang membosankan kalau time macam ni tau!! Tak dapat nak bace entry2 kt blog tu. Lembab giler nak loading.. Huhuhuhu..

Ni la nasib pakai berukband!! Tensen kaknon. Patutnye time2 cuti ni la kaknon seronok jalan2 kat blog korang semua. Huh!! Sampai rasa letih dan tak seronok langsung. Selalu kalau kaknon blogwalking seronok. Ade je entry menarik maka lama la kaknon dok kat blog tu. Kalau kaknon tak komen pun tapi habeh entry die kaknon selongkar.. Hahahaha.. Paling best kat Info Gallery dengan TubeLawak..

Ermm.. nasib badan.. Letih letih.... :P

8 comments:

  1. hi!follow you already...waiting for you to follow me back...

    ReplyDelete
  2. hattoiii. betoi kak. kalo tenet lembap mcm sifut vavii, saya terus taknak onn. sbb tak suka la mende lembab2. heheh



    nak tgk apa yg kamu sudi komenn => Apa lah yang dia

    merapu kan niii?

    ReplyDelete
  3. memang mmebosankan time internet tengah sakit.. hahaha.. lembab semacam jer..

    ReplyDelete
  4. kak non taknak datang sanun... sinun pon terkedek-kedek tu yang lama tak datang sinin

    ReplyDelete
  5. sabar la kak non. hempuk la lappy tu. hehe

    ReplyDelete
  6. sabor2 kak non..nway,damai tgk blog kak non..hijau alam..hehehe

    ReplyDelete
  7. hahaha... mesti korang pun mengalami nye kan? Kikiki..

    @cemomoi : kaknon tak datang mane deknon? kaknon blur ni.. hahahaha

    @ain fathihah : bukan lappy yg prob deknon oi tapi berukban. Kecian lappy kaknon tetibe nak kene hempok. die tak bersalah deknon.. Hahahaha

    @ZihNun FaTiN : thanks deknon. damai ke dek macam ni? serabut kaknon tengok. Hahahaha..

    ReplyDelete
  8. hehehe sbr2.. nnti klo tenet dh lajusss, belasah je ckop2.. hekhek

    ReplyDelete

Followers