25 May 2010

KEYWORD | Kelakar betol

Salam deknon.. Kaknon tadi dok layan forum kat GB.. Hahahaha.. Saje je gatal tangan ni nak menjawab.. Hahaha.. Lepas tu kaknon tengok nuff kaknon.. Perhh... Dah boleh cash out.. Tapi ciput jer.. Hahaha.. Takpe la..





Sempat jugak la kaknon buat rombongan cik kiah kat nuff tu.. Usha sini usha sana.. Yang paling kaknon suke tengok ialah KEYWORD!! Hahahaha.. Macam-macam adaaa.. Ade satu keyword tu buat kaknon termenung seketika.. Kaknon tak pernah nak cerita pasal keyword2 ke, 1 je entry kaknon pasal nuffnang kan? Hahahaha.. Almaklum la, blogger tak berapa nak femes, wat malu jer nak bagitau kat orang.. Hahaha.. Sebelom ni memang macam-macam keyword yang ada. Tapi hari ni agak lawak cket.. Hahaha...






KLIK UNTUK TUMBESARAN YANG PADU :p

Nampak tak yang kaknon bulat kan tu? hahahaha.. Adoiii.. Camne la keyword tu boleh sampai ke blog kaknon. Suddenly baru kaknon teringat, kaknon ade post entry pasal yang bangla nak beli rokok tu, pastu nak ugut orang yang jual rokok tu. Dah lame dah entry tu.. Kaknon pun malas nak cari.. Hahahaha.. Lantak la..

Tapi serius la kan, dalam banyak2 entry kaknon, entry pasal Simply Siti tu la yang banyak naik keyword die.. Kekekekeke.. Maceh tokti.. Tokti dah bace surat kaknon ke belom? Hahahaha.. Nak bace? KLIK SINI TOK TI


Macam rupanya orang cari yer kat dunia internet ni.. Kadang-kadang ketawa sendiri kaknon tengok keyword2 yang naik ni.. Tapi itu, keyword ni boleh membantu meningkatkan traffic blog kita. Dengan menggunakan keyword yang tepat dan mantap, membantu menarik orang ke blog kita.

Nota kakiku : Tak sangka ramai jugak orang cari pasal Simply Siti.. Hehehe.. Ingat adam maya jer yang top.. Ermm kaknon takde entry pasal adam maya. Sebab tak tengok pun. Tak minat hero die. Hehehehe

6 comments:

  1. oh my gawd! abenda lah keyword tu boleh lead to ur blog??? lol...

    ReplyDelete
  2. hahaha.. sebab ade satu entry kaknon mengenai bangla yang ugut peniaga rokok. sebab tu la kot die tersangkut hahahaha..

    ini link entry kaknon tu.. hahaha.. tapi kalau bace entry ni sakit ati. kekekeke~
    http://www.pink-tribe.com/2010/02/bodoh-punye-bangla.html

    ReplyDelete
  3. wakaka. :P
    siapa la search mcm tu?
    adakah bangla2 di luar sana??
    wakakaka

    http://shafiqscreamo.blogspot.com/2010/05/jangan-klik-pada-redtube.html

    ReplyDelete
  4. hahaham tak tahan nak gelak :)

    ReplyDelete
  5. mesti la banyak orang cari pasal siti. dai kan popular !! kak non pon popular juga!!! heee

    ReplyDelete
  6. haha..sapakah orang tersebut?cepat ngaku huhu

    ReplyDelete

Followers