26 May 2010

TAG TIKAM BELAKANG | Hek4

Holaaaaa.. Hehehe.. Salam deknon semua.. Sihat tak hari ni? Arghhh.. Hari ni hari yang sangat mengantuk. Kaknon rasa macam nak bentang comforter pastu, BOOMMMMM.. Bukan kentot ekk.. Hahaha.. Nak bobomm, nak tidoooo.. Hahahaha.. Tapi nanti bos balik, naya pulakkan.. Jadi lebih baik hasrat itu dibatalkan. Ngeh ngeh ngeh..

Untuk menghilangkan kemengantukkan kaknon ni, kaknon pun usha-usha blog orang sane sini. Pastu kaknon kene tag. Heeee... Kali ni dengan deknon Norfa. Jadi, sekarang kaknon akan jawab la tag dari deknon Norfa. Heeee... Jom!! Saksikan jawapan dari kaknon..

1) Apa yang anda buat bila anda tahu member anda tikam belakang anda?

Tikam dia balikkkkk.. Hahahaha.. Tak la.. Ntah la tak tau nak buat per.. Termenung kot. Hahahaha..

2) 6 orang di hati anda

*Ayah
*Mak
*Abg Non
*Cristiano Ronaldo
*Kakak
*Fernando Torres

3) Anda rasa anda comel?

Saya rasa saya bukan comel tapi TERSANGATTTTT LAAAA COMEL NYEEEEE.. kekekekeke~

4) Single or taken?

Taken 4 ade tak? Alaa yang game PSP tu... Nak Jin. Die terer woooo.. kekekeke~

5) Blog yang saya suka?

Midori Day's.. sila klik.. ngeh ngeh ngeh

6) Adakah bilik anda kemas setiap hari?

Bagi kaknon kemas la.. Bagi orang lain kaknon tak tau laaaa. Wakakakakaka~~

7) Lagu terakhir yang anda dengar?

Kau Tetap Dalam Anganku by Azie. Lagu lame ni tapi sangat best.. Takde lagu baru yang boleh lawan lagu lame yang evergreen.. Sampai bila2 pun orang dengar lagu ni tetap akan cakap bestttt..

8)Last text message

k.

(dari kakak kaknon. sekarang dia di hospital kerana husband dia masuk wad suspek denggi.. huhuhuhu..)

9)Last phone call

Ayah.


10) Hari terakhir anda menangis?

Tak ingat. Serius tak ingat.. Adeke kaknon nangis yer? Rasa nak nangis tu ada tapi tak nangis lagi kot.. Hahahaha..

11) List 5 kaler feveret anda

>Pink
>Pink
>Pink

>Putih - kaler putih takleh buat pulak.. kekekeke~
>Biru

12) Orang terakhir yang anda berYM?

Abgnon..

13) Game yang anda paling suka?

Takde la paling suka, jarang main game2 ni.. Taken jela yang kaknon tau. Tu pun rembat anak kakak kaknon punye PSP.. Hahahaha...

14) Adakah anda peminat MCR?

Bukan peminat. Tapi boleh la kalau dengar lagu dia..

15) Apa perasaan anda jawab tag ni?

Ngantuk.. Kekekeke~

16) Anda rasa tag ni best?

Best.. tapi byk sangat. hehehehe..

17)Tagged lagi 10 orang

Adehh..ni yang lemah ni.. Hahahaha..

1. encik tikus
2. Yatre Hayati
3. KiNSyAkRn
4. kniedaz
5. rossenari
6. days
7. zulkbo

Orait.. 7 orang tu wajib jawab tag ni!! Hahahaha.. Actually ramai kaknon nak tag, tapi mate pun dah kuyu jer.. Kepada deknon2 lain yang nak jawab silakan.. Kaknon buka pada semua.. Thank deknon Norfa..


Nota kakiku : Tag sini tag sane.. kekekeke~

3 comments:

  1. terima kasih kaknon sudi mengetag saya, miahaha :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    alamak minat
    ronaldo ke?
    minat lah
    che soon kit ke?
    he he he..
    jangan maree..

    ReplyDelete
  3. hahahahaha kaknon ni pandai ah..cam tau2 je kita ada kawan tikam belakang...hahahahahah...ok kaknon, nanti deknon buat ye...

    ReplyDelete

Followers