31 May 2010

KEYWORD ATAU KATA KUNCI

Keyword!! Keyword yang tepat sangat penting untuk sebuah blog. Aritu kaknon dah share pasal keyword yang sampai ke blog kaknon. Hari ni, kaknon nak tunjuk lagi keyword yang sesat ke blog kaknon. Hahahaha.

Sebenarnya, takde tujuan pun nak buat entry ni. Sekadar suka-suka. Hahaha.. Kalau deknon tengok kat situ, Tok Ti memang tak menghampakan kaknon. Setiap kali kaknon check keyword kaknon, mesti ade Tok Ti.

Tapi yang kelakarnya, ramai jugak orang cari pasal kentot yer. Hahahaha.. Tak sangka kaknon cerita kentot kaknon tu dapat membantu traffic ke blog kaknon. Walaupun tak xdela ramai sangat tapi traffic yang datang dari google ni memang susah la nak dapat. Yela, sekadar blog biasa macam kaknon ni. Kalau tak blogwalking agak susah jugak kan nak dapat visitor yang ramai. Tengok saja la ramai yang komen mengenai tips traffic kaknon tu. Haa, yang tu nanti kaknon cerita yer.

Jadi, mari la ramai2 tengok keyword kaknon yang kelakar tu. Hahahaha.. Klik gambar tuk tumbesaran yang sihat yer deknon.. Hahaha



Nota kakiku : Kentot kentot kentot. prut pruttt. Hahahaha.. Adehh.. Takde motif sungguh! Hahahaha


No comments:

Post a Comment

Followers