18 May 2010

EXCHANGE LINK DENGAN KAKNON

Salam deknon. Ape2 pun kene bg salam dulu kan.. Hahahaha.. Ok, entry kali ni simple jer. Kaknon nak buka peluang kepada deknon2 semua untuk exchange link dengan kaknon.


Sebab ramai yang mintak nak exchange link dengan kaknon. Jadi, kaknon rasa, nak bagi peluang la kat deknon semua. Caranya mudah saja, kite jadikan ia sebagai win-win situation. Kaknon taknak la deknon rasa tertipu ke, kaknon pun tertipu ke kan. Sebab ade yang buat macam tu deknon. Bila dah letak link die, bila kaknon usha blog die, takde pun kaknon punye link. Kaknon taknak la macam tu kan, yela sebab diorang yang mintak untuk exchange link tapi alih2 diorang buat macam tu pulak.


Kalau dah name nye exchange link, kene la dekat blog kaknon ade link die, kat blog die ade link kaknon kan. Lain la kalau kaknon memang suke dan letak sendiri link blog die kat blog kaknon, kalau die taknak letak link kaknon pun kaknon tak kisah. Tapi kalau dah mintak exchange link, kene la letak deknon oiiii.. Hahahaha..


Ok. Ape yang perlu deknon buat adalah, letakkan banner(suke hati nak letak ke tak) dan link (WAJIB) kaknon di blog deknon semua. Tak payah la nak buat entry bagai, nak puji2 pun tak payah. Tapi kalau nak puji pun ape salah nye. Hahahahaha..


Kemudian, bagi tau kaknon yang link tu dah di masukkan. Bagi sekali la link deknon supaya kaknon boleh check. Terusnya, bila dah setel, kaknon akan bagitau deknon.


SYARAT PENTING!!



1. BLOG LUCAS TAKMO YER DEKNON.. HAHAHAHAHA..


Satu lagi, kaknon sedia 1 page khas untuk exchange link. Masih didalam pembinaan. Paku dengan kayu tak cukup lagi. Sambil2 nak tunggu diamond window sampai kan. Hahahahaha.. Jadi, deknon cume tinggalkan link disini saja untuk sementara waktu. Nanti kaknon akan update kan.

Mate pun dah berpinau dok mengeditnye. Almaklum la.. Kaknon ni bute IT. Orang kampung la katakan. Bukannye reti nak blogging2 ni.. Hahahaha.. Ok la deknon. Semalam ber exchange link la yer.

Nota kakiku : Hihihihi.. Takmo main tipu haaaaa... Kekekekeke~

12 comments:

  1. nizam pun nak exchage link dengan kak enon la...:)

    ReplyDelete
  2. sy dah link lama dh ngan kaknon... kat blog sy http://kinsyakrn.blogspot.com/ tp kat banner http://itemtoletgo-kinsyakrn.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. kalo nak change name leh..kaknon jadi kak nok ke heheheee

    ReplyDelete
  4. nak join jugak la kaknon.. :) lame da link kaknon kat blog sy tu haa.. :)

    ReplyDelete
  5. salam kak non, maaf kalau komen seri agak keterlaluan. tapi demi kebaikkan kita sebagai bloger jadi seri jelaskan sedikit tentang link xchange ini.

    Sebenarnya kepada mereka yang bertukar link tidak boleh meletakkan blogroll link di halaman kedua, mengunakan mister linky atau lain2 media dengan tujuan yang sama.

    Terma Link Xchange telah kita maklum tujuan utama untuk memberi link antara pemberi dan penerima dengan tujuan memperbaiki prestasi blog masing2 di samping url tersebut di gunakan untuk melawat.

    Selain mengunakan kaedah konvensional, kaedah lain tak akan membacklink kepada pemberi dan ini sedikit sebanyak akan menjejaskan prestasi blog mereka di mata goggle.

    ReplyDelete
  6. SERI BAHASA: maaf... nk komen cket... xde dlm T&C yg menyatakn x boleh atau salah untuk letak blogroll link di halaman kedua.. stiap blogger punyai cra tersendiri.. myb bukan utk yg berkaitan tajuk anda.. Mean: just for own networks range the personal blog.. (maksud anda tu cuma utk term PR) :) tq.. btw happy blogging

    ReplyDelete
  7. thanks deknon semua yang sudi exchange link dengan kaknon. mmuah.. hee

    @Days : jangan la tukar wehh.. dah sedap2 dah name aku tu.. hahahaha.. sj je ko ek..

    @encik tikus : blog berunsur 18SX dekkk.. hahahaha..

    @Seribahasa: Thanks for ur information. Tak sempat nak jawab, dah ade yg tolong jawabkan (Newbie). Ahaks. Kalau otai Newbie dah bersuara kaknon xleh nak cakap ape lagi la. Hahaha..

    @Newbie : Thanks jawab kan untuk kaknon... Information yang sangat berguna untuk semua blogger. Takde la orang terkeliru nanti. :)

    ReplyDelete
  8. nak bg link..vcikhel ngah update link..

    http://helenalatisha.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. kaknon, kami dah link under "Newbie frens" kat blig http://alinalan.blogspot.com/

    kt kwn ek?!

    ReplyDelete
  10. kepada deknon yang dah beri link. boleh la check dekat blogroll kaknon. klik yg "LEBIH BANYAK CERITA MENARIK DISINI".. Hehehehe.. thanks deknon.. mmuah :)

    ReplyDelete
  11. hi kak non.. selamat berkenalan..

    ni blog saya..

    http://roketkertaz.blogspot.com

    sudie2 lah datang..

    p/s : sy dah letak link kak non kat blog sy

    ReplyDelete

Followers