03 May 2010

HARI ISNIN, KITA PUTUS!!

Salam Isnin deknon-deknon semua.. Mesti pagi tadi korang malas nak pergi keje kan? Hahahaha.. Kaknon pun rasa malas je nak bangun.. Sedap nye dok dalam selimut kan? kn? kn? Hahahahaha.. Eh deknon, sori la yer lambat kaknon membebel hari ni. Kaknon agak busy la hari ni. Baru je tadi customer dari Terengganu datang. Beli sabun la ape lagi kan.. Ahaks.

Haa pada deknon-deknon yang nak bukak kedai dobi dan perlukan peralatan seperti mesin basuh, pengering, iron, sabun, softener, ehhhh semua la. Boleh la roger kaknon yer. Ahaks.. Tak pasal2 promot sabun plak kaknon ni.. Kikikiki..

Kaknon sebenarnya tak de ape nak story dengan deknon-deknon sekalian. Kaknon hari ni tak sempat nak bukak surat khabar pun.. Nak bergosip pun tak sempat deknon.. Nak buat ketupat ape tah lagi deknon oiii... Haa korang takde ke gosip2 hangat? Meh la story-mory dengan kaknon ni haaa.. Kaknon hari ni memang ketinggalan zaman dah. Sape keluar AF pun kaknon tak tau. Eeee ape la kaknon ni kan? Tak up to date betol. Huhuhuhu..

Yela nak buat macam mane kan. Bila time kaknon busy, memang busy betol tapi kalau tak busy. Jawab nye rajin la kaknon dok mengepost entry tau. Kadang2 3 4 kali sehari. Haa lantak korang kene bace entry2 kaknon tu!! Hahahahahaha... Ok la deknon. Kaknon nak sambung keje jup. Jup g kaknon nak sambung jalan2 blog deknon2 semua. Tadi dah jalan dah tapi tak puas. Ade je yg kacau daun tau!! Hahahahahaha :P



Nota kakiku : Hari isnin memang memenatkan. I DONT LIKE U ISNIN!! I HATE U ISNIN! Kite putus!!! Wawawawawawaaaaa...

5 comments:

  1. bila nak baik balik? hehehe

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila klik disini
    Semoga bermanfaat insyaAllah.."Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain"(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    "SAMPAIKAN WALAU SATU AYAT"

    P/S: Sedikit perkongsian dan renungan buat sahabat dan diri sendiri dari hamba yang hina jua serba kekurangan ini... sila klik
    DISINI

    "Sesungguhnya yang paling ditakutkan daripada apa yang aku takutkan menimpa kalian adalah asy syirkul ashghar (syirik kecil). Sahabat bertanya: "Apakah dimaksudkan syirik kecil itu? Baginda menjawab: Riak." (Hadis riwayat Imam Ahmad).
    Wallahualam.

    "Demi masa. Sesungguhnya manusia dalam kerugian. Melainkan mereka yang beriman dan beramal soleh serta saling menasihati untuk kebenaran dan saling menasihati untuk kesabaran". - Surah Al-Asr:1-3.

    blog anda bagus dan bermanfaat...!!! Teruskan menulis.. Semoga sejahtera dan semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  3. salam kaknon..
    mlm td shahir kuar la.. deknon dh r minat shahir. minat jelah tp x undi pn..hehehe

    ReplyDelete
  4. G sambung keje! Nanti dah x bz leh wat entry bnyak2..hehehe

    ReplyDelete
  5. hek4.. thanks deknon. sori kaknon memang tak sempat nak bals komen deknon2 semalam. busy giler. hhuhuhuhu..

    @Kniedaz : takmo baik semula! huh.. hahaha

    ReplyDelete

Followers