02 May 2010

SUNDAY BLOGWALKING BY KAKNON

Salam ahad deknon semua.. Apa korang buat hari ni?? Tak kuar jenjalan ke? Kaknon hari ni dok umah jela. Bangun tidur tadi kemas bilik kaknon yang macam tongkang pecah tu. Pastu mandi, makan dan ngadap lappy ni haa.. Thanks la deknon2 yang baca dan komen entry kaknon. Sayang korang tau.





Korang nak tau tak ape kaknon buat dari tadi? Kaknon blogwalking la.. Hari ni tenet sangat mantap deknonnn.... Banyak dah blog kaknon dah jelajah. Sambil jelajah blog sambil tengok Kubungman. Sambil tengok Kubungman sambil mulot mengunyah. Hahahaha.. Nak tau ape yang kaknon kunyah? Kikikiki..



Haaa.. Tu diaaa... Banyakkan? Kikikiki.. Kembang perut kaknon dah.. Hahahahahaha..

Aritu abang non ade cakap, kalau kaknon dah biasa makan banyak nanti perut jadi kembang. Pastu bila makan sikit mesti rasa dah tak puas makan. Sebab perut dah kembang. Betol ke? hahahahaha.. Eeeeee perut kaknon kembang! Hahahahaha..

Ehhh.. deknon sekalian. Tadi masa kaknon jalan2 kat blog deknon semua kan, kaknon rasa macam nak buat sesuatu la.. Kaknon rasa kaknon nak buat aktiviti review blog yang kaknon dah lawat. Amacam deknon? Kaknon akan ulas sikit la pasal blog tu. Sebab kaknon tengok, banyak blog yang bagus2 tau. Tapi ini masih dalam perancangan lagi la. Kaknon masih memikirkannya. Sape sokong? Hahahahahaha.. Ok la.. Penat dah kaknon taip. Nak sambung mengunyah plak. Ngap ngap ngapppp.. hahahaha..

Nota kakiku : Hari ahad kalau dok kat umah mesti rasa boring teramat-amat. Dan perut ni plak asyik nak mintak makan plak. Tapi nasib baik die mintak makan. Kalau mintak kaki, tak ke nayer kaknon?? Hahahahaha

12 comments:

  1. haha.luv this entry~ sempoi
    kalo dia mintak kaki,bg kiri punya.ganaz siket..haha

    ReplyDelete
  2. hahha...kalo die mintak kakii..ape susah.,bagi jer lah...hahaha...adoi..chipster tu..nak sikit..

    ReplyDelete
  3. em kak non..
    wat je review tntang blog..,
    sbab rmai yang newbies lagi mcam diknon ni.uuhuuh

    ReplyDelete
  4. huhu...bagus gak buat review blog nih. nak tarik lagi ramai visitor pon boleh. :)

    ReplyDelete
  5. alahai ternampak cadbury zip lak.. ptt la skrg Keyyah rs mcm xpuas je kalo mkn ckit2..sbb dh biasa mkn byk kot agaknya...

    ok jugak kaknon wt review cm 2..hehe

    ReplyDelete
  6. kehkeh..leh lak perut mntak kaki..skali dpt kaki mau pinar mate haih..smbung ngapngap kaknon..smbung...

    ReplyDelete
  7. berkunjung sambil melantunkan sebuah lagu

    ReplyDelete
  8. haha kaknOn,pain pOn suke mamam tapi pain prEfer nasik kuang3x lagi syOk bLogwalking sambil mam nasik tau,terus pecah perOt ni hikhikhik

    ReplyDelete
  9. blogwalking bgos untuk kesihatan blog.. =)

    ReplyDelete
  10. Dah serupe exercise pulak untuk blog..huhuhu!

    ReplyDelete
  11. memang bagus..sudahnya jari aje yg kuwoshhh..hahaha

    ReplyDelete
  12. nice content
    http://indi-tourism.blogspot.com/
    http://tips4bsense.blogspot.com/

    ReplyDelete

Followers